Billund, Vejle og Kolding Kommune gik 1. januar 2021 sammen om at danne et stærkt turismesamarbejde i Destination Trekantområdet. Har du interesse i, hvad der sker inden for turismeområdet her i området, så skynd dig at tilmelde deres nyhedsbrev.

27. april 2021

Destination Trekantområdet arbejder for at samle turismeservice, udvikle oplevelsesøkonomien samt tiltrækning af flere internationale ferie- og erhvervsturister til Destinationen gennem et stærkt og bæredygtigt samarbejde med de lokale aktører og partnerskaber.

Siden den nye destination gik i luften, har de arbejdet hårdt på at få styr på alt fra postkasse til hjemmeside og strategier - der er stadig rigtig meget arbejde der skal gøres, for at de lykkedes med at samle trådene fra de 3 kommuner der er med i Destination Trekantområdet, men de har arbejdstøjet på og ser fremad.

Ud over det daglige arbejde med turismeservicen arbejder de i øjeblikket på et projekt, der skal afdække potentialet for international erhvervsturisme i området, med fokus på hvilke vækstmuligheder og udfordringer der er. Det endelige mål er at få skabt en køreplan for det fremtidige arbejde. 

Et andet projekt, der er i støbeskeen, er en international kampagne til efteråret med fokus på at tiltrække turister i skuldersæsonen, men mere om det i deres nyhedsbrev.

For at de fremover kan involverer dig i deres arbejde og informere om, hvad der sker i området – både inden for turismeservice og udvikling, har de brug for at I tilmelder jer deres nyhedsbrev.

Det vil fremadrettet blive den måde de sender informationer ud til jer på.

I kan tilmelde jer nederst på siden - www.tdto.dk/kontakt.