Det glæder os at byde velkommen til forretningsudvikler Lise Daldorph hos Business Kolding

8. januar 2021

Lise Daldorph er 53 år og bor i Tommerup på Fyn på et fritidslandbrug med heste og får sammen med sin mand Michael. Tilsammen har de 5 børn, to voksne og tre teenagere - alle piger.

Hun har en BA i Erhvervssprog i engelsk og tysk, hun er Cand. Merc. i international marketing og har netop afsluttet en diplomlederuddannelse.

Erhvervserfaringen er lang, men hun har de seneste 12 år været ansat hos TEKNIQ Arbejdsgiverne. Her har hun bestridt forskellige arbejdsfunktioner som virksomhedskonsulent, afdelingsleder i en international afdeling, udviklingschef og sidst chefkonsulent inden for industri.

Lises arbejdsopgaver hos Business Kolding kommer primært til at dreje sig om medlemsservice af en stor del af Foreningen Business Koldings 640 medlemsvirksomheder. Hun kommer ligeledes til at arbejde med bæredygtighed og grøn omstilling.

Privat er Lise livsnyder, der elsker et godt glas vin, hun eksperimenterer i køkkenet og holder ferie i sommerhuset eller tager på skiferie. Hun går til jumping fitness og så går hun på jagt.

Lise skal hurtigst muligt i gang med at bygge sit netværk op i Kolding, så forvent gerne en opringning og en invitation til en kop kaffe – fysisk eller online.

Tænker du at det kunne være spændende at få en snak med Lise, og kan du bare ikke vente på at hun ringer, så er du meget velkommen til at kontakte hende.

Kontakt Lise Daldorph