Ole Rudbeck Petersen, direktør for Alfa Laval i Kolding, indtræder som ny formand for Fonden Business Kolding. Han afløser Otto Popp Clausen, der siden 2014 har været fondens formand. Pernille France, Group CEO i River Online er desuden udpeget til fondens bestyrelse af Foreningen Business Kolding.

26. november 2021

På et bestyrelsesmøde i dag d. 24. november har Fonden Business Kolding fået ny bestyrelse. Fremadrettet består bestyrelsen af bestyrelsesmedlem Søren Ravn, der også er formand for Foreningen Business Kolding, næstformand Pernille France, Group SEO ved River Online og formand Ole Rudbeck Petersen, Direktør for Alfa Laval i Kolding.

“Jeg ser frem til arbejdet som formand, for Business Kolding er bindeleddet mellem byrådet og Koldings virksomheder”

Ole Rudbeck Petersen, Alfa Laval

”Jeg ser frem til arbejdet som formand, for Business Kolding er bindeleddet mellem byrådet og Koldings virksomheder. Vi står midt i en grøn omstilling og en digitalisering, der rummer både udfordringer og muligheder for erhvervslivet. Derfor er det afgørende, at vi har et stærkt partnerskab med uddannelsesinstitutionerne, byrådet og virksomhederne, hvis vi skal klare os godt i konkurrencen”, siger Ole Rudbeck Petersen.

De tre bestyrelsesmedlemmer bakkes op af et Advisory Board, bestående af Gitte Lindbo (Kolding Storcenter), Heidi Kjær (SCANDIC Kolding), Anne Halskov (Penatos A/S), Kristina Jørgensen (Kolding Byråd), Poul Erik Jensen (Kolding Byråd), Jørn Pedersen (borgmester) samt Thomas Boe (Kommunaldirektør). Advisory boardet vil som følge af kommunalvalget ændres ved årsskiftet, hvor nyvalgte byrådsmedlemmer og borgmester indtræder i boardet.

“Otto har været en samlende figur for virksomhederne og organisationen, til stor gavn for hele Kolding”

Ole Rudbeck Petersen, Alfa Laval

Otto Popp Clausen, tidl. CEO for Würth Danmark, stopper som formand efter eget ønske. Otto Popp Clausen har været formand for fonden i næsten 8 år.

”På vegne af hele Fonden Business Kolding vil jeg gerne takke Otto for en fantastisk indsats for Koldings erhvervsliv. Otto har været en samlende figur for virksomhederne og organisationen, til stor gavn for hele Kolding,” siger Ole Rudbeck Petersen.

Der vil ved fondens nytårskur den 7. januar 2022 på Koldinghus være lejlighed til at hilse på fondens nye bestyrelse, samt takke den afgående formand.