Og flere Koldingvirksomheder deltager i fortællingen.

14. oktober 2015

Tre anerkendte professorer fra tre universiteter i USA er i øjeblikket på rundrejse i Danmark. De tager rundt og interviewer ejere og direktører om deres ledelsesstil og virksomhedskultur. I denne uge var de i Kolding, og her var flere af Business Koldings medlemsvirksomheder blandt de interviewede.

De tre professorer, Paul Oyer, Standford University, Scott Schaefer, University of Utah og Michael Mazzeo, Northwestern University har tidligere udgivet en bog ”Roadside MBA” om amerikanske virksomheders kultur, og netop nu er de på researchtur i Europa.

Målet er at finde frem til, hvad der adskiller den amerikanske fra den europæiske virksomhedskultur. Og se på om forskellene i virkeligheden er så store?

Blandt de mange virksomheder de besøger, er River Online og Customerwise fra Kolding.

 

 

De tre professorer, Paul Oyer, Standford University, Scott Schaefer, University of Utah og Michael Mazzeo, Northwestern University
Direktør, Henrik Feld Jakobsen, Customerwise blev tirsdag interviewet af de tre professorer, der medbragte videokamera og skarpe spørgsmål.
Også Jesper Riber fra River Online var i skudlinjen.

De tre professorer vil når de kommer hjem gennemgå de mange virksomhedssvar, og måske vil en af de koldingensiske virksomheder blive brugt som case i den nye bog. En bog som bliver brugt i undervisningen på de tre universiteter.