Sommerferien nærmer sig for de fleste, og her i Business Kolding går vi sommeren i møde med et kæmpestort smil på læberne.

30. juni 2023

Den stærke opbakning til vores faglige arrangementer og netværksaktiviteter, som vi så hele sidste år, er fortsat i år. Vi har kunne melde alt udsolgt til både Nytårskur, Awardshow og Sommerfest – og selv om det er ærgerligt, at nogen går forgæves, så er vi ret stolte af at kunne levere ydelser, som virksomhederne i den grad efterspørger.

Vi kan mærke interessen fortsætter. I skrivende stund har vi solgt flere billetter til Firmafesten den 28. september end til samme show sidste år. Så skynd jer, hvis I også vil opleve Mick Øgendahl sammen med jeres medarbejdere, og samles med Kolding Kommunes øvrige erhvervsliv til middag og underholdning i Sydbank Arena.

Antallet af medlemmer i vores erhvervsnetværk fortsætter med at vokse, og vi håber at være tæt på 800 medlemmer inden årets udgang. Det er ambitiøst, men også vigtigt. Koldings erhvervsliv har brug for og gavn af at stå sammen.

Sammen om for eksempel den grønne omstilling, hvor vi nu har 228 virksomheder der er med i netværket Kolding Go Green. Et klart bevis på, at virksomhederne både kan og vil bidrage til en mere bæredygtig vækst - både de store og de helt små.

Vi har haft mange faglige arrangementer, virksomhedsbesøg og sparring om forretningsudvikling med både etablerede virksomheder og iværksættere det første halvår. Jeg kan ikke nævne dem alle her, men jeg vil især fremhæve iværksætterindsatsen, hvor vi igen fik sat Kolding på landkortet med både StartupLab og StartupBoost; Etableringen af ESG-netværket med 10 af kommunens allerstørste arbejdspladser, og så vores tilbud ”Marketing a la carte”, som giver virksomhederne konkrete værktøjer til at flytte sig op ad digitaliseringstrappen.

Selvom mange holder ferie, så er vi her stadig og du kan altid fange os på info@businesskolding.dk eller telefon 76332111

Vi håber I alle får en god sommer, og vi glæder os til at møde jer igen!

Køb billetter til Firmafesten 2023 her