Hvordan arbejder man egentlig professionelt med industriel 3D-print? Og hvordan kan en 3D-printer hjælpe de lokale virksomheder med at skære ned på deres varelagre og sætte fart på produktudviklingen på samme tid?

26. maj 2023

Det, og mange flere muligheder, vil interesserede kunne høre mere om, når IBA Nexttech slår dørene op til et åbent hus, hvor alle er velkomne. Eksperterne hos IBA er blandt nordens førende, når det gælder praktisk erfaring med 3D-print. Deres specialviden spiller en vigtig rolle i landets nye 3D-uddannelse, som kører på erhvervsakademiet i Kolding.

Her giver robotternes gribearme sammen med 3D-scanning større muligheder, når teknologien bag 3D-print skal udvikles og kvalitetstestes. Det vil man også møde til det åbne hus på IBA.

For på IBA Nexttech er der i dag følgende fem dimissioner, når det gælder 3D-print: 3D-printere til forskellige materialer, robotteknologi, 3D-scanning, testlaboratorium og uddannelsen i Industriel 3D-print. Alle fem retninger står eksperterne klar til at vise frem til åbent hus torsdag den 1. juni kl. 10 til 12 på Trindholmsgade i Kolding.

Af praktiske årsager skal man tilmelde sig arrangementet.

“Vi oplever dagligt stor interesse fra fagfolk i lokale og regionale virksomheder og glæder os over, at der er så mange, der synes, at det er spændende, hvad vi arbejder med.”

Karsten Friis Hansen, IBA Nexttech

- Vi oplever dagligt stor interesse fra fagfolk i lokale og regionale virksomheder og glæder os over, at der er så mange, der synes, at det er spændende, hvad vi arbejder med. Derfor slår vi nu dørene op og inviterer alle indenfor, så vi kan vise dem lidt af det. Det håber vi, at mange vil benytte sig af, siger Karsten Friis Hansen, som er direktør i IBA Nexttech.

Læs mere om det gratis arrangement og tilmeld dig på iba.dk