I Kolding Kommune arbejder medarbejderne i de forskellige forvaltninger og Business Kolding sammen for at yde den bedste service overfor både borgere og erhvervslivet. Vi har samlet nogle af de mange muligheder i den nye pjece ”Sammen med erhvervslivet 2019”.

13. marts 2019

Investorerne står i kø, og byggerier skyder op i en hastighed, der ikke er set længe. Væksten i Kolding går kun en vej, og det er op. Lige nu er en masse projekter i støbeskeen, og det drejer sig både om nye boliger og erhvervsbyggerier.

”Særligt i Kolding by er der gang i byudviklingen, og der er virkelig brug for mange boliger. Nogle af de projekter vi har kunne offentliggøre den seneste tid, forventer at stikke spaden i jorden i år, mens andre sætter opgaven i udbud. Så om et par år kan vi for alvor se resultatet af det byggeboom, der i den grad sætter sit positive aftryk på Kolding Kommune anno 2019”, siger borgmester Jørn Pedersen.

I den nye pjece kan du blandt andet læse, hvor meget erhvervsjord der er solgt i de seneste år, hvordan din virksomhed kan få en voksenlærling, og hvordan jobcentret kan hjælpe med rekruttering af arbejdskraft.

”Der er en vilje til vækst i Kolding – både hos virksomhederne og i kommunen. Det skaber et godt udgangspunkt for samarbejdet, og i Business Kolding ser vi det som en kerneopgave at understøtte samarbejdet”, siger Adm. direktør, Business Kolding Morten Bjørn Hansen.

I årets udgave kan du læse om, hvorfor virksomheder søger mod Kolding og hvordan vi skaber de bedste betingelser for mere vækst for dig og din virksomhed.

Kolding vil erhvervslivet og erhvervslivet vælger Kolding. Sammen står vi stærkt.

Læs eller download pjecen "Sammen om Erhvervslivet" nedenfor.