Selv om sommerferien nærmer sig, modtager vi hos Business Kolding fortsat mange henvendelser fra kommende iværksættere, personer der har en god idé og en drøm om at starte egen virksomhed – men også en lang række spørgsmål.

19. juni 2020

Hos Business Kolding har vi løbende en lang række tilbud til iværksættere, så de kan blive hjulpet i gang på bedst mulig vis. På vores hjemmeside har vi samlet en lang række værktøjer og informationer til iværksættere, så man kan få svar på de mange spørgsmål, der måtte opstå.

Infomøde for nye iværksættere
Til dig der gerne vil arbejde på din virksomhed hen over sommeren, har vi valgt at holde et informationsmøde for nye iværksættere torsdag d. 2. juli kl. 17-18, hvor du kan blive godt klædt på til at komme i gang. Det bliver både muligt at møde op i Pakhuset, men arrangementet vil også blive streamet, så du kan følge med hjemmefra.

Når vi kommer på den anden side af sommerferien bliver der igen mulighed for at vælge mellem en lang række forløb, workshops og arrangementer for iværksættere. Her ser du nogen af dem.


Tankestrøm
19. og 20. august (i Middelfart eller Vejle)

På Tankestrøm iværksætter-workshop kan du prøve dig selv og din virksomhed/idé af i prefessionelle tværfaglige rammer.

Der er endnu ikke åbnet for tilmelding, men følg med på linket herunder:


Power Up
Primo september til medio november (start formentligt 2. september)

Power Up er et iværksætter-forløb, hvor du på 12 workshops arbejder på at udvikle din virksomhed. Du får praksisorienteret viden og værktøjer, individuel business sparring, netværk og mulighed for valgfag.

Der er endnu ikke åbnet for tilmelding, men følg med på linket herunder:

 

Rådgivning og arrangementer for iværksættere

Iværksætteri i praksis er et aftenkursus over syv aftener for dig, der vil sikre at du har det fulde overblik over alle områder af virksomhedsdriften. Læs mere...
Business Kolding afholder Gratis Rådgivning i Pakhuset, hvor du kan booke tid til sparring med en advokat, en revisor, en forretningsudvikler eller én af de mange andre professionelle specialister, som indgår i vores rådgiverkorps. Læs mere...

Har du spørgsmål, som du har brug for svar på nu og her er du altid velkommen til at kontakte Business Kolding.