Er du iværksætter, kan du få både investering og værdifuld sparring i StartupBoost. Chris Levinsen har med virksomheden Sjölin Sønderjylland ApS fået en investering fra StartupBoost, men det har betydet meget mere end penge. Nu opfordrer han andre iværksættere til at søge om at blive en del af Foreningen Business Koldings StartupBoost.

29. april 2022

Tilbage i juni 2019 åbnede Chris Levinsen en sydjysk afdeling af Sjölin, der med stor succes sælger skræddersyede skjorter, veste og jakkesæt – til både B2C og B2B.

“Jeg har også fået værdifuld hjælp og sparring omkring udviklingen af min virksomhed. Jeg kan kun anbefale andre at undersøge, om det kunne være noget for dem.”

Chris Levinsen, Sjölin

- I januar 2020 pitchede jeg min virksomhed over for et panel i StartupBoost, forklarer Chris Levinsen. Jeg fik en investering i min virksomhed, men det har betydet meget mere end det. Jeg har også fået værdifuld hjælp og sparring omkring udviklingen af min virksomhed. Jeg kan kun anbefale andre at undersøge, om det kunne være noget for dem. Forud for mødet i StartupBoost har Chris været i dialog med erhvervskonsulent ved Business Kolding, Jørgen Fuglsang Bruun, og sammen lagde de en plan for processen.
- Jeg vil gerne udvikle forretningen, og ind på det nordtyske marked, fortæller Chris, og så har man brug for alt den sparring man kan få, og her får man et stærkt netværk.

“I opstarten fik jeg blandt andet hjælp til at få lavet en overskuelig franchiseaftale”

Chris Levinsen, Sjölin

I opstarten fik jeg blandt andet hjælp til at få lavet en overskuelig franchiseaftale. De har også været en stor hjælp under corona. Investeringen har helt sikkert hjulpet til at overleve i en tid, hvor der ikke blev holdt mange fester, og derfor ikke solgt meget tøj. Som ny iværksætter, kunne jeg ikke få kompensation.

Men nu er der atter godt gang i forretningen, der holdes private fester og forretningsfolk skal igen ud til møder, hvor de skal møde velklædte.

Og velklædt er nok et af nøgleordene for Sjölin. Her sammensætter kunden selv sit jakkesæt, fra metervare til knapper og for. Det er cirka 120 metervarer at vælge imellem, så der er noget for enhver smag.

Et af de mange flotte og eksklusive jakkesæt fra Sjölin

Som kunde booker du tid på nettet til en opmåling. Der er sat god tid af i showroomet, så der også er tid til snak om tøjet, farvevalg og anledning, mens man nyder en kop kaffe eller et glas vin, hvorefter det veluddannede personale tager 21 forskellige mål. Der kommer ikke andre kunder imens – det er dig der er i fokus.

Også erhvervskunderne kommer i showroomet, men Sjölin tager også ud på virksomhederne og laver en opmålingsdag, noget især banker og revisionsbranchen benytter sig af.

Der er 14 afdelinger i Danmark, og Chris Levinsen er franchicetager på tre af dem, nemlig Kolding, Vejle og Esbjerg. Chris er uddannet i tøjbranchen, og har mange års erfaring med salg og service, og det kommer kunderne til gode. De har 4,9 stjerner ud af 5 mulige på Trustpilot.

Vil du vide mere om StartupBoost, både som investor og iværksætter, så er du meget velkommen til at kontakte Jørgen eller Morten

Tel +45 2342 1550
jfb@businesskolding.dk
Erhvervskonsulent

Jørgen Bruun

Tel +45 9137 3119
mbh@businesskolding.dk
Adm. direktør

Morten Bjørn Hansen

FAKTA om StartupBoost

StartupBoost tilbyder investering og forretningsudvikling samt adgang til etablerede virksomheders ressourcer. Det kunne for eksempel være adgang til produktion af nul-serier eller knowhow.
I forbindelse med investering tilbyder vi også deltagelse i et udviklingsprogram. Udviklingsprogrammet er målrettet de bedste entreprenører og iværksættervirksomheder, der kan og vil skabe en virksomhed baseret på et dokumenteret behov. Vi investerer op til kr. 677.000 – ofte suppleret med ekstern finansiering.

Vi understøtter udviklingen af entreprenører og iværksættervirksomhed frem mod iværksættermodellens proof of business, hvilket vil sige frem til skabelse af omsætning, hvorefter det etablerede kapitalmarked kan tage over og medvirke til yderligere udvikling af forretningsidéen.

Følgende er i dag investorer i StartupBoost