Jagten på Danmarks mest innovative kreative iværksætter er skudt i gang. Har du en fantastisk og innovativ ide, og arbejder du inden for den kreative sektor? - Så er du måske den næste vinder af Creative Business Cup Danmark.

10. april 2017

Creative Business Cup er en unik konkurrence for iværksættere i de kreative erhverv. I alt får 20 finalister chancen for at deltage i det danske Creative Business Cup forløb, vinde kontante præmier og muligheden for at repræsentere Danmark til den globale Creative Business Cup finale. Vi hjælper dig med at udvikle din forretningside, at skabe et brugbart netværk nationalt og globalt, pitchtræne og meget mere.

For at deltage skal du:

  • Være iværksætter fra den kreative sektor
  • Udvise kreativitet og nytænkning
  • Have en god ide med forretningspotentiale.

Tilmelding kan ske frem til 1. juni og foregår her: https://beta.younoodle.com/competition/creative_business_cup_denmark_2017

Hvorfor skal jeg deltage i Creative Business Cup?
Det skal du fordi Creative Business Cup er din mulighed for at udvikle din iværksætteride og forretningsforståelse, få et unikt internationalt netværk og pitche for branchefolk og investorer fra hele verden. Er du blandt top 20, inviterer vi dig til en intens to-dags bootcamp den 24. og 25. juni. Her udfordres du på din forretningsmodel og pitchpræsentation, får introduceret nye værktøjer, viden om investor readiness og kommer til at arbejde intensivt med at forbedre din præsentation.

Til den danske konkurrence den 26. juni får alle 20 teams mulighed for at pitche for juryen og få værdifuld feedback. Fem teams går videre til finalen, hvor juryen finder vinderen af Creative Business Cup Danmark 2017.

Vinder du Creative Business Cup Danmark, er det dig, der skal stå på scenen til den globale Creative Business Cup finale som repræsentant for Danmark.

Læs mere om Creative Business Cup