Beckhoff Automation ApS har netop vundet prisen German Company of the Year 2019. Samtidig har de taget første spadestik til et nyt domicil på 1500 m2, der bliver teknologisk velforsynet med deres egne produkter – og dermed kommer til at fungere som et levende showroom for kunderne.

21. juni 2019

Den tyske virksomhed Beckhoff Automation ApS er en markant spiller på det danske marked inden for udvikling og implementering af automatiseringsløsninger. Den danske afdeling ligger i Kolding og beskæftiger i dag 23 medarbejdere. Virksomheden udvikler primært  automationsløsninger til maskinbyggere, vindmølleindustrien samt bygningsautomation.

Nyt domicil

Medarbejderstaben er vokset – og vil også gøre det i fremtiden, og derfor har man netop taget første spadestik til et nyt domicil på 1500 m2 på nabogrunden.

- Vi er vokset ud af den bygning, vi lejede os ind i for 6 år siden og har nu nået en størrelse, hvor det giver mening at investere i mursten, fortæller Michael Nielsen, adm. direktør i Beckhoff Automation ApS. Derfor kommer det nye domicil til at rumme 50 arbejdspladser, stort lager, kursus- og konferencelokaler samt træningslokale med alt vores udstyr.

- Vi ønsker at skabe et domicil, der sætter æstetik og teknologi i højsædet – et levende showroom, hvor kunder og andre interesserede kan opleve nyeste bygningsautomation i praksis.

Det nye domicil tilpasser sig hver enkelt medarbejder. Når de fra august 2020 møder ind om morgenen vil de opleve at computer, printer og lys tændes automatisk. Energikilder som lys, varme og klima styres automatisk i forhold til, hvor medarbejderne befinder sig og hvad lokalet anvendes til. Lamper farvestyres efter årstiderne, så arbejdsbetingelserne optimeres.

German Company of the Year

Virksomheden startede i Danmark for 15 år siden, og det er godt at være tysk virksomhed i Danmark.

-Ordnung muss sein. Sådan beskriver man ofte tyske virksomheder, og ord som grundighed, ordentlighed og rettidig omhu er noget,  vi som virksomhed og vores medarbejdere skal leve op til, siger Michael Nielsen.

Beckhoff Automation ApS er netop blevet kåret til German Company of the Year 2019 af Dansk-Tysk Handelskammer. En pris der gives som anerkendelse af en tysk virksomhed, der bidrager til at skabe positiv fremgang i Danmark. Der er tre krav man skal leve op til:

  • Ekstraordinær vækst i omsætning og/eller medarbejderantal
  • Innovation, der beriger det danske marked
  • Bemærkelsesværdige investeringer i Danmark

Dansk-tysk Handelskammer begrunder kåringen med virksomhedens hastige vækst, innovative løsninger til det danske marked og store investeringer i Danmark. Virksomheden har i 2018 øget omsætningen med 51% og lancerer løbende nye innovative løsninger inden for automation og IoT (Internet of Things).

Der et tæt samarbejde mellem Beckhoff Automation ApS og Dansk-Tysk Handelskammer. Et medlemskab giver en god kontakt til mange forskellige virksomheder, og så får man en masse viden om etablering, love og regler, samt kulturforståelse.

Beckhoff Automation har en vision om at de hvert 7. år skal komme med et innovativt produkt, der er banebrydende for branchen, og på dette års HI-messe lancerer virksomheden XPlanar – hvad det går ud på, kan du se i denne video