Endnu en nedlukning af Danmark, medfører en masse spørgsmål hos virksomhederne i forbindelse med Covid-19. Business Kolding har samlet et korps af rådgivere, herunder advokater og revisorer, som står klar til at yde gratis hjælp.

22. december 2020

Der er rigtig mange udfordringer, du som virksomhed skal forholde dig til lige nu, og derfor opstår der naturligt en lang række spørgsmål til, hvordan du og din virksomhed skal forholde sig. Vi har derfor samlet et lokalt rådgiverkorps af revisorer, advokater og erhvervsrådgivere, der står klar til at hjælpe med besvarelse af akutte spørgsmål vedr. corona-situationen. Find kontaktinformationerne på din lokale konsulent.

Rådgivningen er gratis, så der er stor forespørgsel på rådgivernes tid, så derfor anbefaler vi, at du gennemgår denne tjekliste inden du henvender dig.

Tjekliste

  • Tjek vejledninger, informationer og links på www.businesskolding.dk/corona - kan du finde svar her?
  • Overvej om det er bedre at tage fat i dine sædvanlige rådgivere i første omgang. De kender din forretning bedst, og de kan nemmere følge op på de tiltag der løbende annonceres fra staten.
  • Kan din forespørgsel besvares igennem Gratis Rådgivning, der ligger torsdage kl. 16-18? Du kan booke tid her.

Har du stadig spørgsmål og brug for rådgivning, så kan du julen over kontakte Chef for Erhvervsudvikling, Tove Gæmelke på mail tg@businesskolding.dk eller på telefon 4096 5505.