Business Kolding har ansvaret for indsatserne inden for erhverv og turisme. Der er lagt en ny erhvervsstrategi frem til år 2022 og der er store forventninger til den fortsatte tiltrækning af såvel privat- som erhvervsturisme i Kolding Kommune.

22. december 2016

Til at sikre denne udvikling søges nu en stærk og kompetent:

Turisme- og Handelskonsulent
som kan videreudvikle tiltrækningen af gæster til Kolding Kommunes attraktioner og øvrige seværdigheder.

Som Turisme- og Handelskonsulent er du ansvarlig for at tiltrække gæster til Kolding Kommunes mange spændende attraktioner og indkøbssteder. Dette gøres bl.a. ved at profilere områdets fyrtårne, øvrige attraktioner og indkøbssteder over for relevante målgrupper. Således skal du gennem samarbejde med turisme- og handelserhvervet sikre, at området er et attraktivt sted at besøge.

Arbejdet indebærer, at du får berøring med et stort område, der dækker hele spektret inden for turisme og handel i Kolding Kommune. Turisme- og handelsområdet har stor bevågenhed og der er mange interessenter, som har direkte eller indirekte dialog med dig. Det betyder at du i dagligdagen vil arbejde med, såvel her-og-nu opgaver, som længere varende strategiske- og markedsføringsmæssige opgaver. Dine samarbejdspartnere spænder fra mindre selvstændige aktører til større organisationer, der hver især har forskellige forventninger til samarbejdet. Derfor er det vigtigt, at du kan balancere dine indsatser, så alle føler de får den rette opmærksomhed. Du vil desuden indgå i en række fora, hvor du skal sørge for, at der er godt samarbejde imellem de enkelte aktører.

Markedsføring og kommunikation er en meget vigtig del af opgaven og vi forventer, du har en god erfaring med, hvordan man arbejder med de rette medier for, at skabe opmærksomhed og tiltrække gæster til Kolding Kommune.

I forbindelse med udvælgelsen vil vi især vægte:

  • Stor passion og interesse for turisme- og handelsområdet- bevist gennem dit nuværende arbejde
  • Stærk kommunikator, der kan tale med alle
  • Udadvendt personlighed, der skaber tillid gennem synlige handlinger
  • Stærk til markedsføring
  • Højt drive og proaktiv i dine handlinger

Din baggrund for at søge jobbet kan være forskellig. Det vigtigste er, at du brænder for området og gennem dine indsatser i arbejdet har bevist, at du skaber resultater ud over det normale. Vi forventer du gennem de seneste 3-5 år, har arbejdet med områder inden for oplevelsesøkonomien og at du derudover har en relevant teoretisk uddannelse, som underbygger din erfaring.

Har du interesse i at udvikle turist- og handelsindsatsen i Kolding Kommune, og har du de rette kvalifikationer, ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV. 

Alle spørgsmål besvares af konsulent Lars Mikkelsen på 7210 0030.

Søg jobbet