Til Business Koldings Vækst Bootcamp den 15. juni hos IBC Innovationsfabrikken, udlover Nordic Media et legat på konsultationer til en værdi af 40.000 kroner!

6. juni 2016

Nordic Media har specialiseret sig i at finde dine kunders udækkede behov. De kan også afdække om din virksomhed bruger ressourcer på noget, som dine kunder reelt ikke har behov for. Så vil du have dine kunders behov undersøgt, så søg legatet.

”Der er altid områder, der kan løftes. Vi ved, at vi ved at lave en kortlægning kan finde frem til områder, der kan skabe differentiering gennem innovation og dermed give flere konkurrencefordele”, fortæller Metin Barut fra Nordic Media.

Er det dig, der vinder, får du en 360 graders kortlægning af dine kunders behov. Der bliver udarbejdet en rapport med resultaterne og en plan for hvilke strategiske områder, der med fordel kan ændres. Samtidig følges ændringerne tæt af Nordic Media, der også tilbyder rådgivningsmøder efter behov.

Nordic Media vurderer ansøgningerne, og de tre bedste ansøgninger bliver udvalgt til præsentation på bootcampen d. 15. juni, hvor en vinder findes ved afstemning blandt deltagerne.

For at komme i betragtning til legatet skal du være deltager i vækst bootcampen, og du skal udfylde nedenstående ansøgningsformular. Vi ser frem til din tilmelding og ansøgning!

Legatet består af 40 konsultationstimer i alt fordelt over 3 måneder, og det forventes, at der også arbejdes selvstændigt med forløbet imellem konsultationer. Forløbet forventes igangsat efter juli.