Foreningen Business Kolding og sponsorerne Andersen Partners, BDO, DM Greenkeeping og Danske Bank præsenterer de nominerede til Award'22.

10. februar 2022

Juryer har nomineret tre finalister til hver kategori pba. de mange indstillinger, som er kommet ind. Foreningen Business Koldings medlemmer kan stemme på deres favorit nederst på siden.

Hvis du endnu ikke har sikret dig din billet til Award'22, så klik på knappen herunder...

Årets Iværksætter 2021

Iværksætterprisen tildeles en eller flere personer, som har etableret eller overtaget en virksomhed i Kolding Kommune inden for de seneste tre kalenderår. Iværksætteren skal have udvist et bemærkelsesværdigt engagement og initiativ i Kolding Kommune. Vedkommende skal også være rollemodel for andre. 

Aya&Ida
HSV Combi
Whaii

Årets Initiativ 2021

Årets Initiativpris gives til en virksomhed, organisation eller enkeltperson, som i det forgangne år har ydet en ekstraordinær indsats, som forventeligt vil medføre en positiv udvikling for Kolding Kommune og/eller branding af Kolding Kommune.

ALFABO
Blue Bridge
Kolding Green Streets

Verdensmålsprisen 2021

Verdensmålsprisen tildeles en organisation eller virksomhed hjemmehørende i Kolding Kommune, der har arbejdet med et eller flere af FN’s 17 verdensmål. Bæredygtighed, klimadagsordenen, cirkulær økonomi eller andre dele af verdensmålene er en integreret del af strategien og forretningsgrundlaget i virksomheden.

Agtrup Plast
Aller Aqua
Birkemose Golf Club

Årets Virksomhed 2021

Prisen tildeles en organisation eller virksomhed hjemmehørende i Kolding Kommune, der har skabt en positiv udvikling i organisationen/virksomheden, som vil bidrage til væksten i Kolding Kommune.

Prisen som Årets Virksomhed gives til en organisation/virksomhed, som har fokus på innovation, vækst og social ansvarlighed, samt ligeledes en sund økonomi.

Alfix
Beckhoff Automation
Green Hydrogen Systems