For første gang siden 2014 vender det danske Davis Cup-hold tilbage til Kolding, når holdet den 17. og 18. september møder Thailand i Sydbank Arena. Du har nu mulighed for at sikre dig nogle helt specielle B2B-pakker, så du kan invitere kunder og forretningsforbindelser med til en helt speciel begivenhed.

30. juni 2021

Opgøret mod Thailand var oprindeligt programsat til efteråret 2020, men corona-pandemien udsatte spilleprogrammet i den verdensomspændende landsholdturnering. Nu er supertalentet Holger Rune og den tidligere Wimbledon-vinder Frederik Løchte Nielsen klar til at føre holdet an i Kolding.

“Davis Cup er med til at sætte Kolding Kommune og Trekantområdet Danmark på tennislandkortet og styrker vores strategi som ketchersportsby og eventdestination”

Borgmester Jørn Pedersen, Kolding Kommune

- Jeg glæder mig meget til at komme i aktion i Davis Cup igen. Det har været en udfordrende tid for alle, og jeg er glad for, vi nu er i en situation, hvor kampen kan blive afviklet. At det så bliver i Kolding, er herligt. Jeg har mange gode minder fra Kolding, da byen i mange år nærmest var tennishovedstad i Danmark. Hvad enten det var til challengeren eller Davis Cup, har det altid være herlige oplevelser, siger Frederik Løchte Nielsen, der er kaptajn for Davis Cup-holdet.

Davis Cup-kampen arrangeres i et samarbejde mellem Dansk Tennis Forbund, Kolding Kommune, Sydbank Arena, Trekantområdet Danmark og Kolding Tennis Klub. Koldings borgmester Jørn Pedersen ser frem til igen at kunne byde byens borgere på tennis i international klasse.

 - Kolding har tidligere taget værtsrollen for Davis Cup til sig, og jeg er sikker på, at vi sammen kan fortsætte den optur, som dansk herretennis er i lige netop nu. Davis Cup er med til at sætte Kolding Kommune og Trekantområdet Danmark på tennislandkortet og styrker vores strategi som ketchersportsby og eventdestination, siger Jørn Pedersen.

Glæder du dig også til at se tennis i Sydbank Arena, og vil du gerne invitere kunder og forretningsforbindelser med, så kan du her læse mere om de forskellige pakker, der er udformet i tre forskellige udgaver til henholdsvis fredag og lørdag, som du kan få adgang til på nedenstående link og med koden: BusinessKolding