Som ny frontfigur i Business Kolding bliver din hovedopgave, at fortsætte den positive udvikling med en balanceret indsats for det lokale erhvervsliv, Kolding Kommune og Trekantområdet.

21. december 2017

Erhvervsklimaet i Kolding Kommune er rigtig godt og den seneste konjunkturanalyse viser en stor tilfredshed blandt kommunens virksomheder med hensyn til rammevilkår, samarbejde og de generelle erhvervsindsatser. For hele området peger pilen på fortsat god vækst.

Som ny frontfigur i Business Kolding bliver din hovedopgave, at fortsætte den positive udvikling med en balanceret indsats for det lokale erhvervsliv, Kolding Kommune og Trekantområdet.

Overordnet sikrer du, at Business Kolding servicerer lokalområdets virksomheder inden for erhverv, turisme og handel, så de får den rette sparring og opmærksomhed. I dagligdagen samarbejder du med et lederteam og fagligt dygtige og motiverede medarbejdere, som alle yder en stor indsats for, at Kolding Kommune er et attraktivt erhvervsområde.

Der vil for den rette profil være en række udfordrende opgaver, hvoraf især det strategiske og ledelsesmæssige vil fylde en del. Vi forventer, at du gennem din karriere har arbejdet med udvikling og implementering af strategier på flere organisatoriske niveauer. Derudover vil du blive vurderet på dine evner til at samle alle kræfterne, så Koldingområdet også fremover står stærkt, uden at det nødvendigvis er dig selv, som står ”fadder” til alle indsatser.

Ved udvælgelsen vil vi især vægte:

  • Stærk leder med stor indsigt i erhvervslivet
  • God og udadvendt kommunikator med kommerciel forståelse
  • Højt eget drive
  • Stærk strateg, der også kan holde fast i modvind
  • Erfaring med det politiske område og forståelse herfor
  • Proaktiv indsats, hvor der sættes mål og retning for hele organisationen
  • Samlende profil, der forstår at give plads til andre – ”VI orienteret”
  • Gerne bopæl i Kolding Kommunes nærområde eller evt. klar til at bosætte sig inden for kommunens grænser

Vi forventer, at du har en stærk erhvervsprofil, hvor du gennem din karriere har vist gode resultater på såvel det kommercielle som det strategiske plan. Dette er evt. suppleret med en længerevarende teoretisk uddannelse på kandidatniveau.

Kan du se dig selv som Business Koldings nye Direktør, vil vi gerne have din ansøgning og CV hurtigst muligt. Søg jobbet her

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Selectors eller konsulent Lars Mikkelsen på 7210 0030.