I hele uge 17 afholder Jobcentret en række webinarer og fysiske arrangementer, hvor du kan blive klogere på fremtidens arbejdsmarked.

22. april 2022

Flere oplægsholdere med speciale på hver deres område vil give deres professionelle take på, hvordan din virksomhed bedst muligt begår sig på det vanskelige arbejdsmarked vi alle er en del af i øjeblikket. De kommer blandt andet ind på fem aktuelle emner, der vil inspirere og hjælpe din virksomhed i rekrutteringen af nye medarbejdere.

De fem temaer er:

 • Fremtidens arbejdsmarked (Webinar)
  Kolding Kommunes Arbejdsmarkedschef Mette Byskov og Business Koldings direktør Morten Bjørn Hansen giver et overblik over arbejdsmarkedet på landsplan og i Kolding Kommune nu og her. Britt Wendelboe Hansen, leder af Virksomhedsservice, kommer ind på emnet alternativ rekruttering og hvordan det gavner din virksomhed.
 • Tiltrækning af arbejdskraft (Webinar)
  Kaare Danielsen, stifter og CEO af Jobindex, berører det nuværende marked med erfaringer og et professionelt syn fra et af Danmarks største jobsøgningsplatforme. Uddannelseskonsulent Diana Bramsen forklarer hvordan uddannelse og opkvalificering kan være nøglen til tiltrækning af arbejdskraft. Erfarne rekrutteringskonsulenter fra Workindenmark kommer ind på brug af udenlandsk arbejdskraft og hvad du skal være opmærksom på.
 • Onboarding (Webinar)
  Kolding Kommunes HR Chef, Trine Andersen, fortæller om metoder til at opnå en succesfuld onboarding og hvorfor onboarding er så vigtigt en del af en virksomhed.
 • Fastholdelse af medarbejdere (Webinar)
  Erhvervskonsulent, headhunter, forfatter og foredragsholder Jesper Dalhus fra JEMAC ApS fortæller om onboarding og hvordan en god onboarding kan fastholde din medarbejdere og nøglemedarbejdere
 • Nu og her – Koldings arbejdsmarked (afholdes fysisk på Dieselvej 6, Kolding)
  Nu og her: Koldings arbejdsmarked bliver en opfølgning på hele konferencen med oplæg samt mulighed for at netværke med andre deltagende virksomheder. Oplægget holdes af Kolding Kommunes Arbejdsmarkedschef Mette Byskov og Business Koldings direktør Morten Bjørn Hansen, som giver en temperatur på vores lokale arbejdsmarked.

Du kan melde dig til de forskellige oplæg her.