Den 24. februar samler Foreningen Business Kolding traditionen tro medlemsvirksomhederne i Kolding Kommune til et brag af et Award Show – hvis Corona-situationen altså tillader det. Efter en aflysning i 2021, er vi klar til at holde et brag af en prisuddeling, hvor Kolding kommunes erhvervsliv skal hyldes.

14. januar 2022

Traditionen tro bliver der uddelt fire priser, nemlig Årets Iværksætter, Verdensmålsprisen, Initiativprisen og årets Virksomhed. De fire priser er sponsoreret af Andersen Partners, BDO, DM Greenkeeping og Danske Bank.

Vi har spurgt Niels Erikstrup Mortensen, Områdedirektør i Danske Bank, hvorfor de endnu en gang har valgt at blive sponsor til Awardshowet:

- Vi vil gerne støtte op om væksten og virksomhedernes ambitioner, og det giver Awarden mulighed for. I Danske Bank vil vi gerne støtter op om kundernes ambitioner, og det giver Awarden mulighed for. Vi oplever, at rigtig mange virksomheder gør det godt trods Covid-19 og gør en forskel her i Kolding. De fortjener at blive hyldet, og det vil vi rigtig gerne være med til at gøre.

Det betyder også meget for virksomhederne at vinde prisen – læs bare hvad Michael Mølbæk fra Nordic Coffee House fortalte sidste år:

- Den her pris betyder rigtig, rigtig meget for mig, da det er et skulderklap for alt det, som jeg brænder for og har kæmpet for de sidste par år. Også en stor tak til erhvervslivet her i Kolding for opbakningen, Business Kolding for altid at være klar til at hjælpe os iværksættere og Andersen & Partners for at sponsere prisen. Sidst men ikke mindst – en kæmpe tak til vores kunder, som er med på Nordic Coffee House’s rejse. Uden jer ville vi ikke stå her.

Skal du med til årets Awardshow, så er der netop åbnet for billetsalg på vores hjemmeside via linket herunder...

 

Køb billet til AWARD'22