Der har været en stor stigning af medlemmer hos Foreningen Business Kolding det seneste år – og måske er det netop oven på en corona-krise der er brug for at virksomhederne står sammen. Vi har netop rundet 717 medlemmer af Foreningen.

3. december 2021

Selv om der har været stor fremgang i antallet af medlemmer, ja så vil vi så gerne have flere med. Derfor kører Foreningen Business Kolding i den kommende tid en ”hvervnings-kampagne”, hvor medlemmer af Foreningen, fortæller lidt om, hvad de får ud af et medlemsskab, samt hvorfor DU skal med i netværket.

Du kan i syv videoer møde:

I dagens video kan du møde Jimi Kristensen fra Volkerts Fylke, der bruger foreningens arrangementer til at komme ud og møde kunder og gæster.

“Jeg mener, at alle virksomheder i Kolding har pligt til at være en del af Foreningen Business Kolding, da vi alle skal bakke op om det lokale erhvervsliv.”

Jimi Kristensen, Volkerts Fylke

- Jeg mener, at alle virksomheder i Kolding har pligt til at være en del af Foreningen Business Kolding, da vi alle skal bakke op om det lokale erhvervsliv, siger Jimi Kristensen. Til arrangementerne kan vi mødes på kryds og tværs, sparre med hinanden og måske udvikle nye koncepter sammen.

Vil du også gerne være medlem af Foreningen Business Kolding kan du læse meget mere her.

 

Hør Jimi Kristensen fra Volkerts Fylke fortælle om, hvad de får ud af at være medlem af Foreningen Business Kolding.