Opgørelsen af årets Gazellevirksomheder viser også i år en flot deltagelse af Koldingvirksomheder, og at mange nye virksomheder er kommet på listen.

5. december 2016

De Koldingvirksomheder, som har vækstet, kommer ikke kun fra en bestemt branche. Gazellerne viser sig både inden for bilimport, madproduktion og tæppesalg. Og det overrasker ikke hos Business Kolding, der følger erhvervslivet tæt.

”Vi har netop fået lavet en konjunkturanalyse, og den viser, at erhvervslivet i Kolding har det godt, og at forventningerne til fremtiden samtidig er store. Så at flere af vores virksomheder udnævnes til Gazelle falder godt i tråd med de meldinger, vi får ind fra virksomhederne”, siger Tommy Langhoff, Adm. direktør, Business Kolding.

Blandt de 43 Gazeller er 29 udnævnt for første gang, og det viser at væksten i Kolding rammer alle brancher i alle lag. På listen er dog også stabile gengangere, som Link Mobility der er udnævnt for 6. gang, samt Jumbo Stillads der er udnævnt for 5. gang.

”Det er tydeligt, at Kolding Kommune kan tilbyde optimale betingelser, når det gælder vækst. Vi har i kommunen stor fokus på, at rammerne for erhvervslivet lever op til de behov virksomhederne har. Og vi er stolte af, at så mange nye også i år er at finde på den prestigefyldte liste. Jeg glæder mig personligt til at møde dem”, siger Koldings borgmester", Jørn Pedersen.

Gazellerne vil blive fejret til Nytårskuren, som afvikles den 6. januar. Her kåres også Årets Koldingborger.