20 virksomheder er udvalgt til at modtage prisen som en hyldest, for deres indsats for at skabe bæredygtige jobs. Virksomhederne har både fokus på at skabe jobs, forebygge og fastholde sygemeldte, og på at hjælpe flygtninge og indvandrere ind på arbejdsmarkedet.

13. januar 2023

De 20 prismodtagere er både stolte og rørte over at blive udvalgt til at modtage prisen, særligt fordi de gør en stor forskel for deres medarbejdere. Samtidig giver samarbejdet virksomhederne adgang til en eftertragtet og fleksibel arbejdskraft, hvor der er størst brug for den.

Prisen SammenomJOB er et af Kolding Kommunes tiltag for at skabe et netværk af virksomheder, som er med til at skabe bæredygtige jobs og dermed et bæredygtigt arbejdsliv.

Hvis vi skal lykkes med at skabe bæredygtige jobs, så skal det være en fælles indsats – derfor hedder prisen SammenomJOB, fordi vi står sammen og løfter i fællesskab – gennem samarbejde om et fælles mål. Vil du være med? Så kontakt Virksomhedsservice på tlf. 79797400 eller vservice@kolding.dk

Erfaringer bliver til inspiration
Erhvervslivet byder allerede ind i det gode samarbejde men mange efterspørger også hjælp til hvordan de bedst kan være med, så det bliver til gavn for både den enkelte og virksomheden selv. Derfor er et af formålene med prisen at dele de gode erfaringer og på den måde inspirere andre virksomheder. Vi deler løbende de gode eksempler fra prismodtagerne her – siden opdateres løbende med de gode eksempler og du kan se dem her