I sidste uge besluttede Kolding Turistforenings medlemmer enstemmigt på deres ekstraordinære generalforsamling at fusionere med Kolding Handelsråd og Foreningen Business Kolding. Fusionen er planlagt til at træde i kraft den 1. januar 2020.

13. september 2019

Samme beslutning traf Kolding Handelsråd på dagens ekstraordinære generalforsamling – og ligeledes med et enstemmigt valg.

Sidste instans før en ny og styrket erhvervsforening er en realitet i Kolding Kommune, skal en evt. fusion også godkendes på en ekstraordinær generalforsamling i foreningen Business Kolding, hvilket forventes afholdt primo oktober 2019.

En stærk position

”Kolding er Jyllands største og Danmarks fjerdestørste handelsby. Det er en position, som vi er stolte af, og en styrke, som vi skal holde fast i. To generalforsamlinger i to stærke foreninger – hhv. Kolding Turistforening og i Kolding Handelsråd, som begge enstemmigt vedtager fusionen, viser, at vi tror på, at vi i en ny fælles erhvervsforening både kan holde fast i vores position og samtidig bane vej for nye udviklingsmuligheder for alle virksomheder i Kolding Kommune”, udtaler formand for Kolding Handelsråd og Centerchef i Kolding Storcenter, Gitte Lindbo.

Kolding Handelsråd blev etableret i 1988 for at styrke samarbejdet mellem det kommende Kolding Storcenter og Kolding midtby. I forbindelse med kommunalreformen i 2007 blev de øvrige handelscentre i Kolding Kommune – herunder Christiansfeld og Lunderskov – også medlemmer af Kolding Handelsråd.

For yderligere information henvises til

Gitte Lindbo - mobil: 2171 5915, mail: gl@koldingstorcenter.dk

Kolding er Jyllands største og Danmarks fjerdestørste handelsby. Det er en position, som vi er stolte af, og en styrke, som vi skal holde fast i, siger Gitte Lindbo.