Tel +45 9243 7022
leebj@businesskolding.dk
Erhvervskonsulent

Leendert Bjerg

Leendert kort fortalt
Iværksætteri, rådgiver- og mentorkorps, udvikler og afholder infomøder, workshops og aktiviteter målrettet iværksættere. Er bindeledet til de videregående uddannelser. Har stort erhvervsnetværk.

Fakta om Leendert
Leendert Bjerg er 50 år og er født og opvokset i Skagen. Leendert er cand.mag. i informationsvidenskab fra Aarhus Universitet. Leendert har bl.a. tidligere været ansat i Syddansk Vækstforum og i designklyngen D2i – Design to innovate.

Primære arbejdsopgaver
Leendert har været ved Business Kolding i 2 år og arbejder primært med iværksætteri. Dette indebærer blandt andet koordinering med Business Kolding rådgiver- og mentorkorps, gennemførsel af infomøder og workshops for iværksættere samt udvikling af aktiviteter målrettet iværksættere.

Der ud over er han bl.a. involveret i et initiativ der har til formål at styrke udviklingen af de kreative erhverv og i et partnerskab mellem de fire videregående uddannelser i Kolding. Partnerskabet har til formål at styrke de studerendes samarbejde på tværs af uddannelser og deres interesse for iværksætteri.

Hvad er vigtigt for dig
- Jeg trives med en stor kontaktflade til virksomheder, uddannelser og andre interessenter. Og så kan jeg godt lide at arbejde både med de større strategiske indsatser kombineret med helt konkrete praktiske aktiviteter, fortæller Leendert.

- Det er vigtigt for mig at kunne hjælpe eksisterende og kommende virksomheder godt videre. Med gode kollegaer og et stærkt erhvervsnetværk i og omkring Kolding, kan jeg altid hjælpe virksomheder videre med adgang til sparring, relevante aktiviteter og netværk.