Tel +45 4012 3239
jtw@businesskolding.dk
Forretningsudvikler

Jakob Th. Westphall

Jakob kort fortalt
Fokus på at hjælpe virksomheder til at realisere det forretningsmæssige potentiale. Forretnings- og organisationsudvikling. Skaber relationer. Ser også de socialøkonomiske potentialer i virksomhederne.

Fakta om Jakob
Jakob Thoftdahl Westphall har mere end 10 års erfaring. Jakob er uddannet Erhvervsanalytiker og Cand.merc. med speciale i organisation og erhvervs-psykologi og organisation fra hhv. SDU og Aarhus Universitet. Desuden certificeret coach samt i brugen af Grothwheel, forskellige personprofil og som LEGO Serious Play facilitator.

Jakob har altid haft base i det østjyske (pt. Horsens), og har tidligere arbejdet som chefkonsulent i konsulentvirksomheder og som chef på bl.a. stort opholdssted.

Primære arbejdsopgaver
Jakob har i sin tid hos Business Kolding arbejdet med alt fra iværksættere til virksomheder med tre-cifret million-omsætning. Altid med udgangspunkt i virksomhedernes kompetencer, relevante markeders udvikling og hvordan man effektivt skaber vækst – menneskeligt og forretningsmæssigt.

En væsentlig del af Jakobs arbejde handler om at oversætte de mange støtteordninger til virksomhedssprog, så de kan komme Kolding-virksomheder tilgode. På den måde har Jakob lavet over 200 vækstplaner og skaffet flere mio. i støttekroner til at booste virksomhedernes egne udviklingsbudgetter.

Hvad er vigtigt for dig
- Igennem mange år har jeg arbejdet med forretnings- og organisations-udvikling – som konsulent og som leder, fortæller Jakob. Mit mål er at bidrage til værditilvækst gennem fornyet indsigt. For mig er det vigtigt, at min indsats hjælper mine relationer til at finde sammenhænge mellem de holdninger og handlinger, der tilsammen skaber bedre resultater.