Tel +45 2482 9464
cah@businesskolding.dk
Grafiker

Casper Horsted

Casper kort fortalt
Grafisk materiale, videoproduktion, nyhedsbrev og hjemmeside.

Fakta om Casper
Casper bor i Kolding med sin hustru og deres to børn. Han blev ansat hos Business Kolding i februar 2013 og har gennem tiden sat sit grafiske præg på både Business Kolding og Visit Kolding. Casper har designet hjemmesiden, kort til gaver og flere skilte samt messestande.

Casper er uddannet på akademiet for regnbuetryllerier, hvor han har lært skyggernes kunst og derfor har evnen til at undgå at fremgå på internettet. Hvis ikke Caspers arbejde bestod i hjemmeside og grafisk materiale, så ville ingen faktisk vide, at Casper fandtes. 

Primære arbejdsopgaver
Casper sørger for, at vores hjemmeside ser godt ud og hvis der kommer en ny og smart teknisk mulighed, så får han det tilføjet. Det er også ham, som sætter vores nyhedsbrev op og sender det afsted til mere end 2.300 modtagere. 
Hvis der skal optages en video, så er det Casper der står bag kameraet – og aldrig foran! Han er god til at fange de rigtige vinkler og få alle til at se godt ud.

Casper er en haj til det grafiske og han bliver derfor også lånt ud til vores samarbejdspartnere, så de kan få gavn af Caspers mange talenter. Han hjælper også gerne sine kollegaer, når de får en god idé som skal realiseres.  

Hvad er vigtigt for dig?
For mig er det vigtigt at være anonym på internettet og lade mit arbejde tale for sig selv. Derfor afleverer jeg heller ikke noget, før jeg er 100 % tilfreds med resultatet.