At være iværksætter i Trekantområdet giver dig nogle helt unikke muligheder. Områdets kommuner er nemlig gået sammen om at give dig adgang til iværksættertilbud, kurser, arrangementer og inkubationsmiljøer på tværs af alle fem kommuner.

Og mange af dem er endda gratis at benytte sig af. Iværksætteruniverset IVER dækker over dette samarbejde, hvor vi arbejder på at give dig landets bedste iværksætterservice i baghånden.

Hvor skal jeg starte?
Vi vil anbefale dig starte på Iver.dk, hvor du får det store overblik over samarbejdets tilbud. 

Informationsmøder
Du har mulighed for at deltage i informationsmøder i hele Trekantområdet. Møderne holdes på skift i de 5 kommuner i Trekantområdet og du kan deltage uanset hvilken kommune du bor. Se de næste datoer på IVER.dk

Iværksætterkurser
Som iværksætter i Trekantområdet har du muligheden for at blive klædt på til succes med iværksætteruddannelsen "Iværksætteri i Praksis". Uddannelsen strækker sig over 7 aftener, hvor du arbejder målrettet med din egen forretningsplan fra gang til gang, og får feedback fra både underviser og de andre deltagere. Du får desuden et netværk, ny viden samt overblik over al den hjælp du kan få - alt sammen et solidt fundament for din virksomhed.

Det koster 2.500 kroner at deltage inklusiv bogen Iværksætteri i Praksis - se kommende kurser.