VENTELISTE! Er du træt af, at dine konkurrenter ligger over dig i søgemaskinerne? Vi kender det godt: Som en lille fisk kan vi nemt føle at Google overser vores virksomhed. Heldigvis kan selv små fisk æde de store fisk i søgemaskinerne med SEO - og vi viser dig hvordan på dagens møde.

NB! Denne workshop er fuldt booket og du har mulighed for at melde dig på venteliste og få besked ved afbud.

At være iværksætter /  selvstændig / stå bag en start-up handler om at drømme stort og arbejde hårdt for at indfri drømmene og nå de mål du har sat. Det er præcis derfor, du bør komme i gang med SEO (søgemaskineoptimering) så tidligt i processen som muligt.

SEO er nemlig lidt som at plukke æbler. Jo før du planter æbletræet, jo før vil du høste frugterne. Og hvis du ikke SEO optimerer din hjemmeside, vil dine konkurrenter helt sikkert sende dig en venlig tanke, når du sender potentielle kunder direkte i armene på dem, fordi dine kunder ikke kan finde din hjemmeside.

Men hvordan kommer du i gang med SEO og hvad skal der rent faktisk til, for at DIN hjemmeside kommer over dine konkurrenter i søgeresultaterne?

På dagens morgenmøde vil vi klæde dig og din virksomhed på til at arbejde med SEO. Du får en introduktion til SEO og vi giver dig håndgribelige værktøjer, som du kan implementere med det samme, ligesom vi dokumenterer udviklingen af en hjemmeside, vi har oprettet for et fiktivt firma den 1. januar 2024. Vi ser på, hvordan den ligger i søgeresultaterne her 5 måneder senere.

Som deltager får du en SEO checkliste, så du kan gøre præcis det samme med din egen hjemmeside.

Du vil få mest ud af morgenmødet, hvis du:

  • har eller er ved at få udviklet en hjemmeside eller webshop.
  • er træt af, at dine konkurrenter ligger over dig i søgeresultaterne og vil gøre noget ved det.
  • ønsker en basal forståelse af hvad SEO er og en idé om, hvorvidt det er noget du selv skal stå for, ansætte en person til eller få hjælp udefra.
  • er indstillet på, at SEO ikke er et quick-fix, men en langsigtet investering, hvor du først rigtig høster frugterne på den lange bane.

Oplægsholderne

Brian Ebbesen er partner og SEO specialist hos SEOhaj, der hjælper små og mellemstore virksomheder med at blive mere synlige online og få større markedsandele.

Brian har arbejdet med SEO siden 2012 og hjælper i dag virksomheder i Danmark, Norge, Tyskland og USA med SEO og udvikling af digitale strategier.

Marketing à la Carte

Marketing à la Carte præsenterer et menukort spækket med lette marketingemner, så du frit kan sammensætte lige præcis den menu, der passer til dig og din virksomhed. I otte serveringer kan du få en smagsprøve på forskellige marketingdiscipliner - alle tilsat en god portion netværk, sparring, faglig viden samt en lang række praktiske fif, som du kan gå hjem og bruge i din markedsføring med det samme.

Mere fra menukortet

24. maj 2024
kl. 08:30 - 10:00
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding

Arrangementet er afholdt.

Tina Nikolajsen
tn@businesskolding.dk
21590221