Ved du, hvordan jeres virksomhed kan anvende Verdensmålene til at skabe værdi - både for virksomheden og for miljøet? Hvis ikke, så deltag på dette webinar og find ud af, hvordan Verdensmålene kan skabe innovation hos jer.

”Bæredygtighed er adgangsbilletten til at tjene penge i fremtiden” (som Steen Hildebrandt siger det).

På dette spændende webinar kommer vi ind på hvordan man kan gøre verdensmålene brugbare for den enkelte virksomhed. Med verdensmålene som udgangspunkt kan virksomheden identificere hvor den har det største potentialer for bæredygtig omstilling (miljømæssigt, socialt og økonomisk) og hvordan de kan skabe de nødvendige ændringer.

På webinaret kommer vi også ind på:

  • Digitalisering som løftestang for den bæredygtige omstilling af virksomheden. Mange virksomheder har i forvejen fokus på vigtigheden af øget digitalisering, og hvis man gør det som led i en bæredygtig omstilling af virksomheden kan man således slå ’to fluer med et smæk’.
  • Den bæredygtige omstilling skal være en god forretning. Bæredygtighed handler om andet end CO2-besparelse. Det handler også om at genskabe virksomheden og gøre den stærkere og fremtidssikret som led i den bæredygtige omstilling.

Målgruppe: Alle – men især industri, produktion, håndværkere og byggeri (konkrete eksempler under oplægget er rettet mod disse brancher)

Webinaret er i samarbejde med oplægsholder Trine Plambech, Manager, Intelligent Sustainability fra ALEXANDRA INSTITUTTET A/S.


Arrangementet er kun for medlemmer af CO2-Klubben.

Alle medlemmer af Foreningen Business Kolding kan gratis deltage, og gratis blive medlem af CO2-Klubben.
I CO2-Klubben fokuserer vi særligt på den grønne dagsorden, herunder hvordan virksomheder kan bidrage til denne, samt udnytte mulighederne til udvikling af forretningen. Er din virksomhed ikke allerede medlem af CO2-Klubben, kan du tilmelde dig her. Kontakt os også gerne for at høre mere. 
Er din virksomhed ikke medlem af Foreningen Business Kolding, kan du melde den ind her.

Webinar tilmelding

Indtast venligst navn
Indtast venligst virksomhed
Indtast venligst gyldig email
Ja, jeg accepterer betingelserne. Accepterer venligt betingelserne jfr. persondataloven

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

  • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
  • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
  • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
  • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
  • Ved nogle arrangementer vil der blive taget situationsbilleder, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
  • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding, de offentliggøres ikke, og videresælges ikke til tredjepart
  • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
  • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

 

 

Webinarer i samme genre

27. april 2021
kl. 15:00 - 16:00
Online
Gratis for medlemmer af Foreningen Business Kolding og af CO2-Klubben Pris for ikke-medlemmer er 500 kr.
Lise Daldorph
lidal@businesskolding.dk
+45 2924 5934