Den store fokus på bæredygtighed og ansvarlighed i virksomheder sammenholdt med øgede krav til rapportering giver også større udfordringer i forhold til virksomhedernes supply chain.

Man bliver som virksomhed nød til at have endnu mere kontrol over sin supply chain, og dermed også have et endnu større kendskab til sine råmaterialer/produkter og hvor de reelt set kommer fra. Hvor mange led skal varerne igennem førend de lander hos virksomheden, og hvad skal vi som virksomhed være opmærksom på i de enkelte led.

Vi skal altså som virksomhed sikre en langt større grad af compliance i vores indkøb og dermed højne vores due diligence i vores indkøb.

Oplægget vil fokusere på de udfordringer der ligger i virksomhedernes supply chain. Herved giver de nogle forskellige løsningsmuligheder og værktøjer vi kan gribe fat i, for at sikre den overordnede compliance i vores indkøb og dermed opnå en ansvarlig leverandørstyring.

Oplægsholder

Jeanette Lauridsen fra dichmann | lauridsen giver indsigt i og praktiske strategier til at forbedre din værdikædestyring. Lær, hvordan du kan forene ansvarligt indkøb med overholdelse af lovgivningen, og hvordan dette bidrager til både din virksomheds økonomiske succes og dens positive påvirkning på miljøet.

Business Kolding Go Green - Den Grønne Palette

I samarbejde med eksperter indenfor bæredygtighed inviterer Business Koldings Go Green netværk interesserede virksomheder til en palette af grønne inspirationsmøder.

Business Kolding Go Green er et gratis netværk for medlemmer i Foreningen Business Kolding, som vil sætte fokus på grøn omstilling, FN’s verdensmål, bæredygtighed mm. i deres virksomhed. Netværket er både for virksomheder, der er godt i gang med deres grønne omstilling, og dem, der endnu ikke er helt så langt. Skal du være med? Tilmeld dig her.

Tilmelding

Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

  • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
  • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
  • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
  • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
  • Ved nogle arrangementer vil der blive taget billeder og video, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
  • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding og videresælges ikke til tredjepart
  • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
  • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og arrangementer.

Den Grønne Palette

24. april 2024
kl. 08:30 - 10:00
Pakhuset
Bornholm
Sdr. havnegade 7
6000 Kolding
Gratis
Niels-Arne Lauridsen
nal@businesskolding.dk
+45 2941 7132