Den store fokus på bæredygtighed og ansvarlighed i virksomheder sammenholdt med øgede krav til rapportering giver også større udfordringer i forhold til virksomhedernes supply chain.

Man bliver som virksomhed nød til at have endnu mere kontrol over sin supply chain, og dermed også have et endnu større kendskab til sine råmaterialer/produkter og hvor de reelt set kommer fra. Hvor mange led skal varerne igennem førend de lander hos virksomheden, og hvad skal vi som virksomhed være opmærksom på i de enkelte led.

Vi skal altså som virksomhed sikre en langt større grad af compliance i vores indkøb og dermed højne vores due diligence i vores indkøb.

Oplægget vil fokusere på de udfordringer der ligger i virksomhedernes supply chain. Herved giver de nogle forskellige løsningsmuligheder og værktøjer vi kan gribe fat i, for at sikre den overordnede compliance i vores indkøb og dermed opnå en ansvarlig leverandørstyring.

Oplægsholder

Jeanette Lauridsen fra dichmann | lauridsen giver indsigt i og praktiske strategier til at forbedre din værdikædestyring. Lær, hvordan du kan forene ansvarligt indkøb med overholdelse af lovgivningen, og hvordan dette bidrager til både din virksomheds økonomiske succes og dens positive påvirkning på miljøet.

Business Kolding Go Green - Den Grønne Palette

I samarbejde med eksperter indenfor bæredygtighed inviterer Business Koldings Go Green netværk interesserede virksomheder til en palette af grønne inspirationsmøder.

Business Kolding Go Green er et gratis netværk for medlemmer i Foreningen Business Kolding, som vil sætte fokus på grøn omstilling, FN’s verdensmål, bæredygtighed mm. i deres virksomhed. Netværket er både for virksomheder, der er godt i gang med deres grønne omstilling, og dem, der endnu ikke er helt så langt. Skal du være med? Tilmeld dig her.

Den Grønne Palette

24. april 2024
kl. 08:30 - 10:00
Pakhuset
Bornholm
Sdr. havnegade 7
6000 Kolding
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Niels-Arne Lauridsen
nal@businesskolding.dk
+45 2941 7132