I anledningen af kvindernes Internationale Kampdag den 8. marts 2024, lancerer Kolding en lang række aktiviteter under projektet ”Womens Week”.

Dette arrangement er en del af Womens Week Kolding, hvor du også kan se det fulde program her.

Ved dette arrangement dykker vi ind i den tekniske verden. Vi skal bl.a. høre en iværksætter historie fra Pernille Matthews, der har læst Data science på Aarhus universitet, og sammen med en medstuderende oprettede virksomheden Prime Coding. Om natten koder hun apps og kan med garanti samle din pc igen, hvis du skiller den ad.

Vi har også æren af at lytte til Anita Larsen som er CEO hos IT virksomheden IPW Systems. Hvordan er det mon at være kvindelig leder i et felt der primært domineres af mænd, og gør det en forskel at være kvinde?

Sluttelig får vi et oplæg om AI redskaber, der er så nemt tilgængelige at du kan gå hjem og gøre brug af dem ved skrivebordet med det samme. Manden der aller nådigst er blevet inviteret med til bordet ved dette arrangement, er Ib Potter, og selvom efternavnet rimer på magi, er der ikke noget abra cadabra ved de ting du kan lære i dag. Det er blot AI, der kan gøre din arbejdsdag nemmere og mere effektiv .

Program
07:45

Morgenmad og netværk

08:00

Prime Coding
v/ Pernille Matthews

Pernille Matthews er en 28-årig iværksætter og PhD-studerende med en passion for teknologi, forskning og kunstig intelligens. Iværksætterrejsen startede efter endt bachelor i Webudvikling samtidig med studiet af en kandidatgrad inden for Data Science på SDU.
Hun er nu PhD-studerende ved Aarhus Universitet, hvor hun forsker inden for forklarende kunstig intelligens.

08:45

Kort pause

08:50

Kvindelig leder i et felt fuld af mænd
v/ CEO Anita Larsen, IPW Systems

Hvilken forskel gør det at være kvinde i en branche, der klassisk har været præget af mænd? Hvilke styrker og værdier kan kvinder bringe i spil – og er der i 2024 så stor forskel? Anita Larsen er CEO og partner i IT-virksomheden IPW Systems, som udvikler softwareløsninger til ledelsesrapportering, kvalitetsstyring, produktionsoptimering og alt det midt imellem. Anitas karriere har været præget af tilfældigheder, og det lå ikke i kortene, at hun skulle blive virksomhedsejer - og slet ikke indenfor IT. Faktisk er hun oprindelig sproglig student. I snart to årtier har Anita været med til at skubbe til barrierer og flytte både systemer og holdninger, hvad angår digitalisering af processer.

09:55

Kort pause

10:00

AI
v/ Ib Potter

Mød din helt igennem fantastiske sparringspartner: AI. Hvis du stiller de rigtige spørgsmål, ja, så er der stort set ikke det du kan få hjælp til. Og det er ikke så svært endda. Kunsten er bare, at stille de helt rigtige spørgsmål. Få en introduktion til, hvordan du bliver bedre til at ”Prompte”. Og så får du konkrete bud på 21 af de bedste AI Tools og eksempler på, hvordan du bruger det i din markedsføring. Oplægsholder Ib Potter er online marketingchef hos twoday Co3, et digitalt bureau, der tilbyder løsninger indenfor digitalisering, marketing, branding, websites og e-commerce.
Potter er en passioneret oplægsholder om B2B-markedsføring. Han har også en populær podcast kaldet “Pottercut”, hvor han interviewer nogle af de skarpeste hjerner i online markedsføring. Han er desuden lejrchef for konferencen MarketingCamp.

10:55

Afslutning og netværk

OBS. Arrangementet er gratis for medlemmer af Foreningen Business Kolding.

Ønsker du at deltage, men er din virksomhed ikke medlem af Foreningen Business Kolding, vil du modtage en faktura på 199 kr. ekskl. moms.

Læs mere om Foreningen Business Kolding

Tilmeldingsfristen er overskredet.

Kontakt Majbritt Lykke Sørensen på email mls@businesskolding.dk eller tel +45 2459 8187

05. marts 2024
kl. 07:45 - 11:00
Pakhuset
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Gratis for medlemmer af Foreningen Business Kolding
199 kr. ekskl. moms for ikke-medlemmer

Tilmeldingsfristen er overskredet.

Majbritt Lykke Sørensen
mls@businesskolding.dk
+45 2459 8187