Kan virksomheder påvirke biodiversitet og biologisk mangfoldighed positivt? Den gode nyhed er, at vi alle sammen kan gøre en forskel for flora og fauna, men effekten afhænger helt af, hvordan opgaven gribes af!

Fra 1. januar 2024 skal dokumentation af påvirkningen af og hensynet til biodiversitet være en del af den bæredygtigheds-rapportering (ESG) som store, børsnoterede virksomheder skal lave, men samme krav kan ramme underleverandører.

Oplægsholder
Annette Limborg Madsen fra rådgivningsvirksomheden Sweco giver en lavpraktisk introduktion til, hvordan din virksomhed kommer i gang med biodiversitetsarbejdet. Annette er biolog og har arbejdet mange år med forvaltning af natur og biologisk mangfoldighed og hun vil fortælle om, hvad der virker, hvad der er uden betydning, og om mulige faldgruber.

Business Kolding Go Green - Den Grønne Palette
I samarbejde med eksperter indenfor bæredygtighed inviterer Business Koldings Go Green netværk interesserede virksomheder til en palette af grønne inspirationsmøder.

Business Kolding Go Green er et gratis netværk for medlemmer i Foreningen Business Kolding, som vil sætte fokus på grøn omstilling, FN’s verdensmål, bæredygtighed mm. i deres virksomhed. Netværket er både for virksomheder, der er godt i gang med deres grønne omstilling, og dem, der endnu ikke er helt så langt. Skal du være med? Tilmeld dig her.

Tilmelding

Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

  • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
  • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
  • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
  • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
  • Ved nogle arrangementer vil der blive taget billeder og video, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
  • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding og videresælges ikke til tredjepart
  • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
  • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og arrangementer.

Den Grønne Palette

30. november 2023
kl. 08:30 - 10:00
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Niels-Arne Lauridsen
nal@businesskolding.dk
+45 2941 7132