I onsdags fik vi holdt årets Sommerfest for medlemmer af Foreningen Business Kolding i de fantastiske omgivelser på Løverodde. 200 var tilmeldt og ankom både på cykel, i bus og bil – og en enkelt lagde til ved bådebroen i egen båd.

17. juni 2022

Skoven stod grøn, Dannebrog var hejst, sejlbådene sejlede forbi på vandet – det duftede af sommer og strand, ja alt var klar til at danne de bedste rammer om et sommerarrangement, der både bød på hyggelig stemning, paneldebat, musik fra Blue Bridge Festivallen og lækkerier fra lokale virksomheder.

I en paneldebat på scenen styrede Anders Lund Madsen slagets gang med hård hånd og en masse indsigt og humor. Temaet var, hvorfor øget bosætning er vigtigt for virksomhederne og hvordan vi får flere borger til Kolding. Deltagerne i paneldebatten var Julie Fristoft (elev IBC), Peder J. Madsen (Hotel Koldingfjord), Flemming Paasch (Easyfood), Hanne Faaborg (Home), Charlotte Pipenbring (Tobbers) og Morten Bjørn Hansen (Business Kolding).

Vi skal tale Kolding op - #ImKoldingYou
Hanne og Charlotte er Koldingere, altså født og opvokset i Kolding, mens resten af paneldeltagerne er Koldingensere, tilflyttere til Kolding. Men fælles for dem alle er, at de mener Kolding har en masse at byde på. Skøn natur, kultur, fritidsliv, uddannelser, oplevelser, gode karrieremuligheder og meget mere.

Anders Lund Madsen tog udgangspunkt i en undersøgelse der viser, at der er mange rundt i landet, der ikke kender Kolding, men at dem der bor her, taler godt om Kolding. Og det skal vi have meget mere af. På scenen blev paneldeltagerne og de fire politikere, Hans Holmer, Birgitte Munk Grunnet, Merete Due Paarup og Eva Kjer Hansen sammen med Anders Lund Madsen enige om, at vi alle skal gå ud og fortælle de gode historier om Kolding, så endnu flere får lyst til at flytte til Kolding. Opfordringen er hermed givet videre til alle vores læsere.

Tak til alle gæsterne
Fra medarbejderne hos Business Kolding skal lyde en KÆMPE stor tak til alle gæsterne ved Sommerfesten. I var med til at skabe en helt fantastisk sommerstemning.

Også en stor tak til Café Løverodde, for fantasiske omgivelser, dejlig mad og super god betjening af Dorte, Peter og de unge mennesker. Tak for kaffe til Nordic Coffee House, tak for is til Lillis Is og ikke mindst tak for drinks til Circus Gin.

Rigtig god sommer til alle virksomheder i Kolding Kommune - vi glæder os til, at se Jer igen d. 29/9, når vi afholder Koldings største Firmafest med Annika Aakjær!

Galleri fra Sommerfest 2022

Ses vi til Firmafesten 2022?