Har din virksomhed brug for hjælp til omstillingsopgaver? Søg Vækstpilot puljen og ansæt en ny medarbejder med 50% tilskud til løn (max. 15.000 kr./mdr.) i op til 6 måneder. I Kolding kommune har 18 virksomheder fået godkendt en Vækstpilot – heriblandt RPA Danmark.

12. maj 2022

SMV:Vækstpilot er for dig, der står med en omstillingsopgave og har brug for nye kompetencer i virksomheden.

Igennem puljen kan du søge om 50% tilskud til løn (max 15.000 kr./mdr.). i op til 6 måneder til ansættelse af en vækstpilot. På landsplan kan der ansættes 455 vækstpiloter.

“Som det er i dag, kommer kunden til os med en given opgave om at automatisere en bestemt arbejdsgang.”

Claus Diedrichsen, RPA Danmark

Hvad er en Vækstpilot?
Kort fortalt; Du kan få nye kompetencer ind i virksomheden via en ny medarbejder – en såkaldt vækstpilot – som løser din konkrete omstillingsopgave. Det kan fx være inden for projektledelse, markedsføring, produkt- og konceptudvikling, proces- og produktionsoptimering, HR, salg, grøn omstilling, digitalisering eller eksport. Vækstpiloten skal inden ansættelse være registreret ledig og have en uddannelse (fra faglært til akademiker).

RPA Danmark ansætter Vækstpilot
Hos RPA Danmark kan de sagtens se idéen i at ansætte en kandidat, der kommer med nogle kompetencer, som de ikke besidder i virksomheden i forvejen. De er en ung virksomhed med mange års erfaring. Deres mission er at automatisere din virksomheds processer, så I får frigivet tid, bedre kvalitet i jeres processer og reduceret responstiden over for jeres kunder.

- Som det er i dag, kommer kunden til os med en given opgave om at automatisere en bestemt arbejdsgang. Vi ønsker at ansætte en, der kan være med til at vende processen ude ved virksomheden, så vi i stedet kigger på ALLE processer i virksomheden, og kommer med forslag til, hvordan SMV’ere kan udnytte digitaliseringspotentialet, forklarer Claus Diedrichsen.

- Vi ser det også som en del af vores rekrutteringsfase, forklarer Claus. Vi får her mulighed for at teste en ny, ung medarbejder af i et halvt år, mens vi får halvdelen af lønomkostningerne betalt, og forhåbentlig kan vi beholde vedkommende efterfølgende.

RPA Danmark søger en kandidat med kompetencer inden for digitalisering, entreprenører eller en der har en erhvervsøkonomisk virksomhed.