For to et halvt år siden så det første menukort i Business Koldings Marketing á la Carte dagens lys. Siden starten har mere end 1500 gæster – fordelt på omkring 500 unikke virksomheder – været forbi en eller flere af de 61 serveringer, og er blevet klogere på deres egen markedsføring. Nu er det nye menukort klar, så du kan booke bord.

23. juni 2023

Menukortet ”Forår 2023” bød på 9 serveringer, hvor rekordmange deltagere bestilte bord. I gennemsnit deltog 28 gæster pr. servering – og blev klogere på alt fra kunstig intelligens og TikTok til mobilvideo, den digitale kunderejse og international SEO. Der var i alt 249 tilmeldinger – fordelt på 161 unikke personer og 123 unikke virksomheder.

- Marketing á la Carte er en god måde for Business Kolding at lære virksomhederne at kende på, forklarer Tanja Marek, der planlægger og afvikler arrangementerne sammen med Tina Nikolajsen, begge fra Business Kolding. I forårssæsonen deltog 59 virksomheder, som vi ikke tidligere har set til Marketing á la Carte arrangementerne.

“Kombinationen af at lære noget nyt om marketing og netværke med andre, der arbejder inden for samme felt, virker bare rigtig godt.”

Tina Nikolajsen, Business Kolding

- Kombinationen af at lære noget nyt om marketing og netværke med andre, der arbejder inden for samme felt, virker bare rigtig godt, fortsætter Tina. Det er i hvert fald det, vi hører gang på gang. Det er vigtigt for os, at oplægsholderne, der typisk er lokale virksomheder, giver deltagerne viden med hjem, som de kan bruge med det samme.

Nyt menukort
Det nye menukort er nu klart, og også efteråret byder på spændende oplæg. Her kan du blive klogere på blandt andet influencermarketing, lokal SEO, flotte billeder til SoMe, gode vinkler til content, og sidst men ikke mindst kan du blive klogere på fremtidens forbrugere.

Der er også et par kokkeskoler, hvor du får mulighed for at komme mere i dybden med nogle af emnerne, blandt andet kan du få en smagsprøve på forskellige AI-værktøjer og selv prøve at lave video med mobiltelefonen.

Alle arrangementer er gratis. Læs mere og tilmeld dig allerede nu på nedenstående links.

Marketing a la Carte