Fra drøm til virkelighed: Velkommen til iværksætterverdenen. Til en hverdag med innovation, glæder, udfordringer og ubegrænsede muligheder. Som iværksætter har du mulighed for at forme din virksomhed og din hverdag, og hos Business Kolding er vi klar til at hjælpe dig godt på vej.

18. august 2023

Rejsen som iværksætter kan være udfordrende, men den byder også på en masse erfaringer og værdifuld læring. Hos Business Kolding har vi stort fokus på at hjælpe iværksættere godt i gang med deres virksomhed. Så går du med en iværksætter i maven, har du den gode idé, men ved ikke lige, hvordan du skal komme i gang, eller er du i gang, men mangler sparring og netværk, så læs med her, og se hvad Business Kolding kan hjælpe dig med.

Iværksætterforløb

På tre aftener kan du få hjælp til at komme godt i gang med din virksomhed. Vi kommer omkring: Din idé og dit koncept, dine personlige kompetence, vi opsætter en mini-forretningsplan, salg, økonomi og en gameplan, så du er klar til at komme videre.

Gratis Rådgivning

Book tid til at sparre med en advokat, en revisor, en forretningsudvikler eller én af de mange andre professionelle specialister, som indgår i vores rådgiverkorps.

1:1 sparring

Mød en af Business Koldings konsulenter/forretningsudviklere, og få sparring lige dér, hvor du er med din virksomhed. Med andre ord – en der kan se din virksomhed med andre briller.

Mentorordning

Har du brug for en sparringspartner i din virksomhed, så har vi opbygget et netværk af mentorer, som iværksættere og ejerledere kan benytte sig af. Det er en udenforstående neutral person, der med sit netværk, sin erfaring og kompetencer har lyst til at lytte og give sparring på baggrund af sin faktuelle viden og egne erfaringer.