Blandt gæsterne var virksomhedsejer, innovationsmager og professor i kreativitet, Christian Stadil samt stand-up komikeren Mick Øgendahl.

2. oktober 2015

Der var knald på fra start, da Business Kolding i aftes afviklede Det Store Efterårsarrangement. 1700 tilskuere mødte op, og var også vidne til en video, der viste formændene fra de deltagende foreninger, Business Koldings direktør, kommunaldirektøren samt borgmesteren udklædt i skaterstil. Budskabet var: ”Hvis vi er mange nok, kan vi klare alt, vi løfter i flok”. I videoen så publikum, hvordan de malede grafitti i Kolding, stod på skateboard og legede hip hop stjerner. Sangstemmerne var måske ikke til en Music Award, men overraskelsesmomentet og humoren bag fik mange til at grine højlydt.

 

Fra venstre ses Business Koldings Adm. direktør Tommy Langhoff, Formand for Foreningen Business Kolding Steen Buchreitz Jensen, Borgmester Jørn Pedersen, Formand for Turistforeningen Søren Madsen. Bagved ses Kommunaldirektør Rikke Vestergaard og Handelsrådets Formand Lau Tuxen.
Christian Stadil

Efterfølgende gik Christian Stadil på scenen med sit foredrag om kreativitet, han fortalte både om de vellykkede ting i sin karriere, men også om de episoder, hvor han havde satset på det forkerte, f.eks. da han engang på en messe serverede småkager og kaffe, mens nabostanden havde stripperstang. Publikum fik et indblik i Stadils tankegang og syn på at drive virksomhed. Og så fik de også et smil på læben.

 

Mick Øgendahl

Aftenen sluttede af med et brag af god humor. Mick Øgendahl tog publikum med på en tur gennem hans ungdom på Lolland. Et sted hvor en uddannelse svarede til at få et kørekort, og hvor et ”forspil” handler om at vække konen først. Mick Øgendahls sjove indfald, og skæve mimik kan være svær at gengive, men Db niveauet på publikums grin var ikke til at tage fejl af - han er en sjov mand.

Se flere billeder fra arrangementet i galleriet.

Tak til alle der mødte op.