Den 04. november kl. 09.00 åbner en ny tilskudspulje under SMV:Digital, hvor danske SMV’er kan søge om vouchers på op til 250.000 kr. til projekter inden for digitalisering og eksport.

22. oktober 2020

Som led i politisk aftale om ”Genstart af dansk eksport” åbner SMV:Digital i november 2020 en ansøgningsrunde for virksomheder, der søger hjælp til salg via digitale systemer, automatisering eller e-handel til at forbedre deres eksportsituation. Som noget nyt kan virksomheder søge om støtte til investeringer i hardware eller software. Derudover kan virksomheder fortsat søge om støtte til privat rådgivning om valg af digitale løsninger og hjælp til implementering.

- Selvom erhvervslivet er kommet op i gear med køb og salg på nettet inden for landets grænser, så halter det stadig med e-eksporten. Derfor har vi kæmpet for at få styrket SMV:Digital, som blandt andet blev sat i verden for at fremme SMV’ernes eksport via digitale kanaler. Det er derfor rigtig glædeligt, at der nu tilføres yderligere midler til SMV:Digital i år, siger Sidsel Dyrholm Holst.

Virksomheder kan, afhængigt af deres størrelse og modenhed, ansøge om vouchers på enten 25.000 kr., 100.000 kr. eller 250.000 kr. Den samlede pulje er på 35 mio. kr.

Læs hvem der kan ansøge – og hvad man kan søge til på linket herunder...