Vil du være med til at skabe fundament for udvikling og vækst i Kolding områdets erhvervsliv?

24. juni 2015

Business Kolding er den samlede og drivende kraft i forhold til erhvervsudvikling Kolding Kommune, hvilket sker i samarbejde med erhvervslivet, viden- og uddannelsesinstitutioner, kommunen og vore kollegaer i Trekantområdet. I alt 30 kollegaer i organisationen arbejder vedvarende på at styrke væksten og udviklingen i alle nye og eksisterende virksomheder i Kolding Kommune, samt at tiltrække gæster og virksomhedsetableringer til området. Som regnskabsmedarbejder er du med til at sikre, at driften i Business Kolding sker så smidigt og optimalt som muligt, hvormed dine kollegaer kan holde fokus på at understøtte udviklingen i områdets erhvervsliv.

 

Vi søger en regnskabsmedarbejder med stærk faglig viden inden for økonomistyring 

  • Du skal have erfaring ift. bogføring, debitor- og kreditorstyring, momsindberetning og øvrige indberetninger, udarbejdelse af råbalancer, lønudarbejdelse etc.
  • Du skal have flair for IT, og det vil være en fordel, hvis du har erfaring med anvende economics.
  • Som person skal være struktureret, ansvarsbevidst, grundig, effektiv, og have sans for detaljen. 
  • Du skal trives med mange forskellige opgaver, være fleksibel, selvstændig, selvkørende og kunne planlægge din arbejdsdag.
  • Desuden skal du være serviceminded og have stærke samarbejdsevner

 

Som regnskabsmedarbejder hos Business Kolding får du:

  • En spændende hverdag med stor selvstændighed.
  • Et udfordrende job med personlig og faglig udvikling.
  • Stor frihed til at præge din egen arbejdsdag.
  • Engagerede kolleger og et godt arbejdsmiljø i en organisation i begivenhedernes centrum.


Startdato vil være hurtigst muligt, og ansættelsesstedet vil være Akseltorv 8, Kolding, men vi flytter til flotte nye renoverede lokaler på Kolding Havn i løbet af 2016.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomichef Kirsten Wilbour Christiansen på 2119 3285 i uge 26 og igen fra uge 30 eller adm. direktør Tommy Langhoff på 2081 2927 frem til og med uge 28.

Finder du jobbet interessant, og matcher du profilen, så send din ansøgning og CV til info@businesskolding.dk mærket: ”Regnskabsmedarbejder”. 

Modtagne ansøgninger vil blive behandlet løbende.