Dansk detail har ændret sig markant de seneste år. Det er bestemt ikke blevet lettere at drive butik. Så hvad gør du? Giver op? Eller tilpasser forretningen til den nye virkelighed?

Kom med på denne workshop, og hør Anne Mette Bjerre Hansen fra The Notebook Studio gennemgå de basale elementer for din online tilstedeværelse, så du kan opnå større kendskabsgrad hos potentielle kunder og få styrket dit salg.

Står du og mangler inspiration til, hvad du kan dele på Instagram og facebook? Og er du i tvivl om, hvordan du styrker din butik udadtil uden det store marketingbudget?

Med udgangspunkt i en række praktiske øvelser vil du går fra workshoppen med input til billede, tekst og planlægning af dine sociale kanaler. Du får også en lille folder med Tips & Tricks med hjem, så du nemt kan komme i gang.

Business Kolding er vært med en let aftensmad samt lidt at drikke. Vi vender tilbage med sted for afholdelse, når vi kender antallet af deltagere.

Denne workshop er målrettet detailhandelsbutikker i Kolding Kommune.

Tilmelding

Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

  • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
  • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
  • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
  • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
  • Ved nogle arrangementer vil der blive taget billeder og video, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
  • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding og videresælges ikke til tredjepart
  • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
  • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og arrangementer.

Lignende arrangementer

14. oktober 2021
kl. 18:00 - 20:00
Gratis
No-show-fee på kr. 250 kr.,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.
Tanja Marek
tamar@businesskolding.dk
+45 6077 6027