Arrangementet er for dig, med interesse for bæredygtig optimering i fødevarebranchen og udfordringerne forbundet med dette.

Konferencen er for dig, der har interesse for en bæredygtig optimering i fødevareproduktioner og udfordringerne forbundet med dette.

I løbet af eftermiddagen vil flere emner blive belyst, og du får bl.a. svar på:

  • Hvordan kommunikerer små fødevarevirksomheder deres bæredygtige initiationer på en tiltrækkende og troværdig måde?
  • Hvordan påvirker kommunikationen forbrugerne og hvor meget information kræver de?
  • Hvem definerer, hvordan vi taler om sundhed, klima og bæredygtighed?

Til sidst vil der være en workshop, som tager afsæt i det delphi-studie Hochschule Flensburg gennemførte tidligere på året.

For tilmelding til konferencen, kontakt Britta Lessow Tästensen på blt@ehsyd.dk eller +45 6188 4671.

Arrangementet vil foregå på engelsk.

Program
13:00

Velkommen og introduktion

13:40

Oplæg
v/ Leif Jørgensen, direktør hos Naturmælk

14:05

Oplæg
v/ Marie Jeng, stifter og direktør for Koalition

14:30

Diskussion

15:00

Pause

15:15

Workshop

16:00

Afslutning og Netværk

 

Dette projekt finansieret af midler fra Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

21. oktober 2020
kl. 13:00 - 16:00
Erhvervshus Sydjylland
Billundvej 3
6500 Vojens

Arrangementet er afholdt.

Britta Lessow Tästensen
blt@ehsyd.dk
+45 6188 4671