OBS: VENTELISTE Business Kolding og Trapholt inviterer til morgenmøde samt en guidet rundtur i Trapholts nye udstilling "Nanna Ditzel - Design til nye højder".

START DAGEN MED DITZEL PÅ TRAPHOLT
Nanna Ditzel er en af de største danske designere i det 20. århundrede, og Trapholt fejrer med udstillingen Nanna Ditzel - Design til nye højder, at hun i 2023 ville være blevet 100 år. Det bliver den mest omfangsrige udstilling om den danske design-koryfæ til dato og fortæller historien om, hvordan man som menneske
kan udfolde og udvikle sig, hvis man er i kontakt med den inspiration, som kunsten, kulturen, naturen og hverdagen tilbyder.

PROGRAM

8:00: Velkommen til Trapholt med breakfast tea
Museumsdirektør Karen Grøn byder velkommen i Gustav Lind Trapholt.

Nanna Ditzel boede i London knap 20 år og serverede ofte high tea for sine gæster. Scones, finger sandwiches, madeleines og meget mere udgjorde et måltid med både salt og sødt. Få en smagsprøve på breakfast tea og oplev elementer fra den klassiske engelske tradition.

8:30: Nanna Ditzel - Design til nye højder
Når man oplever Ditzels design og sanser sammenhængen mellem håndværk og inspiration, forstår man, at det nye ikke opstår, når man hovedløst gentager det kendte, men når man nysgerrigt lader sig inspirere til at udfordre det eksisterende fra mangfoldige og overraskende kilder.

Museumsdirektør Karen Grøn tager os gennem Nanna Ditzels univers af inspiration og idéer i en sansemættet kontekst af møbeldesign, tekstil, smykker og totalinstallationer.

9:30 Tak for i dag
Trapholt siger tak for besøget og på gensyn med 2 fribilletter.

OBS! Begrænset deltagerantal på 60 personer - fordeles efter først til mølle princippet.

10. oktober 2023
kl. 08:00 - 09:30
Trapholt
Æblehaven 23
6000 Kolding
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Tove Gæmelke
tg@businesskolding.dk
+45 4096 5505