Influencer Marketing ved Represented by Bloggers Delight

Influencers defineres ved deres evne til at påvirke deres følgere på en given medieplatform, hvor de deler unikt og personligt indhold.

Som brand kan man derfor opnå stor værdi gennem influencer marketing, da man ved hjælp af influencers kan få sat en personlig stemme på sit brand, og derved få fortalt sit budskab til en ønsket målgruppe på en måde, der er relevant og i øjenhøjde med forbrugerne.

Influencers bidrager til at sætte netop dit brand i en kontekst, som forbrugerne kan relatere til, hvorved forbrugerne er mere åbne og modtagelig for (det kommercielle) budskabet.

Influencer Marketing kan derfor, med den helt rette strategi, være særdeles effektiv for mange brands og virksomheder.

Hvad kan man få ud af oplægget

Oplægget vil give dig en introduktion til, hvordan du opnår succes med influencer marketing.

Bliv klogere på fænomenet, hvordan du kommer godt i gang, og hvordan du strategisk kan tænke aktivering af influencers ind i dine øvrige marketingaktiviteter, så du får maksimalt udbytte af din investering.

Vi vil bl.a. introducere ’det gode match’, dykke ned i cases fra branchen og hvordan du måler på din influencer marketing indsats. 

Oplægsholderen

Oplægget præsenteres af Louise Levi Verge, der de sidste 3 år har arbejdet som Senior Influencer Marketing Advisor hos Represented by Bloggers Delights Aarhus-afdeling. Hun rådgiver brands og virksomheder i influencer marketing og har stået bag over 200 influencer marketing kampagner for bl.a. Salling Group, Bestseller, Jysk Rejsebureau og Beauté Pacifique.  

Marketing á la Carte

Marketing á la Carte præsenterer et menukort spækket med lette marketingemner, så du frit kan sammensætte lige præcis den menu, der passer til dig og din virksomhed. I elleve serveringer kan du få en smagsprøve på forskellige marketingdiscipliner - alle tilsat en god portion netværk, sparring, faglig viden samt en lang række praktiske fif, som du kan gå hjem og bruge i din markedsføring med det samme.

Når du deltager på et af arrangementerne på menukortet, får du en invitation til Marketing á la Cartes LinkedIn-gruppe. 

Her vil vores dygtige oplægsholdere og spændende cases komme med ekstra ingredienser til din marketinggryde, og du får mulighed for online sparring med et fællesskab af andre marketinginteresserede. 

Tilmelding

Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

  • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
  • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
  • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
  • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
  • Ved nogle arrangementer vil der blive taget billeder og video, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
  • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding og videresælges ikke til tredjepart
  • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
  • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

COVID-19:

Vi forbeholder os ret til at ændre fysiske arrangementer til webinarer, såfremt situationen gør, at det ikke er muligt at mødes fysisk.

Fremvisning af coronapas

Ved vores arrangementer med fysisk fremmøde, skal du fremvise coronapas, der viser:    

  • En negativt covid-19-test, der er højst 72 timer gammel (fra tidspunktet, hvor testen er taget)
  • Et gennemført vaccinationsforløb mod covid-19

En gyldig test i forhold til coronapas er enten en kviktest eller en PCR test, og dermed ikke en selvtest.


Mundbind

Alle deltagere og alt personale skal bære mundbind når man bevæger sig rundt. Når du sætter dig, kan mundbindet tages af.


Vi forbeholder os ret til at ændre fysiske arrangementer til webinarer, såfremt situationen gør, at det ikke er muligt at mødes fysisk.
Ved fysiske arrangementer i Pakhuset er der begrænset antal deltagere, så det er muligt at holde afstand.

Marketing á la Carte - fra menukortet

15. juni 2021
kl. 08:30 - 10:00
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Gratis
Tina Nikolajsen
tn@businesskolding.dk
61679059