Business Kolding inviterer indenfor til oplæg, morgenbrød og netværk. Morgenens tema er Strategisk sparring

Med en strategisk tilgang til sparring kan du sikre nye perspektiver, nyt netværk og en professionalisering af din virksomhed. 

Hvad enten du ønsker at bruge en business buddy, en mentor eller et advisoryboard, får du denne morgen tips og tricks til at finde de rigtige kompetencer og bruge dem bedst muligt i din forretningsudvikling.  

Efter oplægget er der mulighed for at deltage i Pakhusets fredagsmorgenmad. Her samles husets beboere til en halv times uformelt netværk over lidt lækkert morgenbrød. 

Oplægsholder

Mette Skovgaard Stahl er Forretningsudvikler ved Erhvervshus Sydjylland. Mette har bred erfaring med sparring til organisations- og procesudvikling, og Iværksætteri er en af hendes spidskompetencer.

Hos Erhvervshus Sydjylland tilbyder Mette bl.a. sparring til kompetenceopbygning, lederudvikling, projekthåndtering og derudover er hun stærk på facilitering af strategiforløb med fokus på identifikation af kerneydelser, afdækning af nye forretningsområder og eksekvering af strategien.

Om Go'morn StartUp

Over 5 fredage sætter vi fokus på udfordringer, som både nye og kommende iværksættere møder. Du vælger selv om du vil tilmelde dig et enkelt eller alle 5 oplæg. Alle er velkomne, og du behøver ikke have oprettet CVR-nummer. 

Vi glæder os til at se dig, og husk: If you snooze – you loose. 

Program
08.00

Velkommen og præsenationsrunde

08.10

Oplæg ved TMette Stahl

09.30

Mulighed for fælles morgenmad i Pakhuset

10.00

Tak for i dag

Tilmelding

Har du et CVR-nummer? Hvis ja, hvad?
Vil du deltage i Pakhuset fælles morgenmad kl. 9.30-10.00?
Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

  • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
  • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
  • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
  • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
  • Ved nogle arrangementer vil der blive taget billeder og video, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
  • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding og videresælges ikke til tredjepart
  • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
  • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og arrangementer.

Mere fra Go'morn StartUp

14. april 2023
kl. 08:00 - 09:30
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Tanja Marek
tamar@businesskolding.dk
60776027