FN17-Netværket er en del af Business Kolding Go Greens initiativer til de virksomheder, som aktivt ønsker at arbejde aktivt med FN17 Verdensmål.

Fjerde netværksmøde v/Mediator

Kom med når Mediator og Business Kolding Go Green inviterer til FN17-netværksmøde. Det er tid til at gøre status over årets arbejde med bæredygtighed, og blive opdateret til fremtidlige indsatser. Til netværksmødet vil Morten Carlsen, Bæredygtighedskonsulent hos Mediator A/S give en status på blandt andet EU-direktivet og dets mulige påvirkninger på virksomheders ESG-indsatser. Derudover vil Kenneth Ley Milling, Journalist og kommunikationskonsulent i Storyloft komme med en update på status hos forbrugerombudsmanden samt eksempler og anbefalinger på god kommunikation i forbindelse med bæredygtighed. 

Som altid er mødet en rig mulighed for at dele erfaring, drøfte udfordringer og diskutere udvikling med andre virksomheder, som led i at fastholde fokus på arbejdet bæredygtig udvikling i egen virksomhed.

Business Kolding Go Green

FN17-Netværket er en del af Busniness Kolding Go Green, og er virksomheders mulighed for at indgå i et netværk, som konkret arbejder med de muligheder og udfordringer, som kan forbindes til de 17 Verdensmål. Formålet med netværket er, at skabe rum for erfaringsdeling, drøfte udfordringer og diskutere udvikling med andre virksomheder.

Go Green er et GRATIS netværket for medlemmer i Foreningen Business Kolding, som gerne vil sætte fokus på grøn omstilling, FN’s verdensmål, bæredygtighed mm. i deres virksomhed. Netværket er både for virksomheder, der er godt i gang med deres grønne omstilling, og dem, der endnu ikke er helt så langt. Skal du være med? Tilmeld dig her

Program
15:00

Velkommen

v/Business Kolding

15:15

Status på EU-direktivet og dets betydninger for virksomheder  - et oplæg

v/ Morten Carlsen, Mediator A/S

16:00

Status hos forbrugerombudsmanden og kommunikation af bæredygtighed  - et oplæg

v/ Kenneth Ley Milling, Storyloft

16:45

Sandwich og Netværk

18:00

Tak for denne gang!

08. november 2023
kl. 15:00 - 18:00
Mediator
Centervej 2
6000 Kolding

Arrangementet er afholdt.

Niels-Arne Lauridsen
nal@businesskolding.dk
+45 29 41 71 32
Kun for medlemmer af Business Kolding Go Green