Har du fokus på arbejdet med FN17 Verdensmål og bæredygtig udvikling i virksomheden, så skal du måske med i vores nye netværk?

Hermed inviteres du til opstartsmøde for FN17 netværket. Formålet med netværket er at skabe mulighed for at dele erfaring, drøfte udfordringer og diskutere udvikling med andre virksomheder, som led i at fastholde fokus på arbejdet med Verdensmålene og bæredygtig udvikling i egen virksomhed.  

Netværksmøderne kommer til at forløbe således, at de som udgangspunkt afholdes hos en af netværkets medlemsvirksomheder, mens Business Kolding Go Green står for det praktiske. Foruden erfarings- og vidensdeling mellem virksomhederne, vil der også indimellem være mulighed for at invitere en udefrakommende oplægsholder til at sige noget om et bestemt tema. 

Vi mødes 4 gange om året. Denne første gang er et frokostmøde på Restaurant Marinaen, Skamlingvejen 5, 6000 Kolding, hvor Rikke Therkildsen bl.a. vil holde oplæg om "Kommunikation af bæredygtig business" og gennemgå en kvikguide til virksomhederne bæredygtighedsrapport.  

Program
12:00

Velkomst, kort bordet rundt og frokost 
v/ Lise Daldorph 

12:30

Kommunikation af bæredygtig business
v/ Rikke Therkildsen, FN17 Business

12:45

Sådan kommunikerer vi bæredygtighed
Mads fra GreenTec og Kenneth fra StoryLoft fortæller deres case 

13:15

Data og dokumentation – en kvikguide til din virksomheds bæredygtighedsrapport
v/ Rikke Therkildsen, FN17 Business

14:00

Netværk og spørgsmål

15:00

Tak for i dag

Tilmelding

Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

  • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
  • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
  • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
  • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
  • Ved nogle arrangementer vil der blive taget billeder og video, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
  • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding og videresælges ikke til tredjepart
  • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
  • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og arrangementer.

12. oktober 2022
kl. 12:00 - 15:00
Restaurant Marinaen
Skamlingvejen 5
6000 Kolding
Gratis
Lise Daldorph
lidal@businesskolding.dk
+45 2924 5934