Design Network Kolding, REINHOLDT // RUD og Business Kolding inviterer designere, kreative, og andre med interesse for design til at møde ligesindede og få lidt inspiration med hjem.

Kom til DesignBar hos REINHOLDT // RUD, hvor Heidi Reinholdt og Thomas Rud fortæller om deres arbejde i spændingsfeltet mellem design og arkitektur, og hvordan de komplementerer hinanden med deres forskellighed i fokus, faglighed og kompetencer. 

REINHOLDT // RUD er en tegnestue, der arbejder med projekter inden for arkitektur, indretning, interiør og retail. Deres projekter spænder vidt fra arkitekttegnede huse, ombygninger af private hjem til indretning af stemningsfulde restauranter, kontorer og butikker.

Heidi Reinholdt er uddannet designer og har særlig fokus på at skabe stemning og atmosfære i indretningen gennem materialer, farver og tekstiler, uanset om det handler om en personlig eller konceptuel løsning. Målet er at få æstetikken til at spille sammen med arkitekturen og de krav til funktionalitet, der stilles i et givent rum.

Thomas Rud er uddannet arkitekt (cand.arch.) fra Arkitektskolen i Aarhus og tog afgang fra Afdelingen for Møbel og Rumkunst. Thomas arbejder med hele spektret inden for arkitektur med særligt fokus på udvikling af butiksdesigns, kontorprojekter, møbel- og lysdesign. I sine arkitektur- og designløsninger prioriterer Thomas at arbejde med naturlige materialer og har fokus på at skabe et enkelt og autentisk udtryk.

Program
15:00

Velkomst med drinks og snacks

15:15

Præsentation af REINHOLDT // RUD

15:45

Netværk

17:00

Tak for i dag

Tilmelding

Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

  • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
  • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
  • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
  • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
  • Ved nogle arrangementer vil der blive taget billeder og video, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
  • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding og videresælges ikke til tredjepart
  • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
  • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

Ved tilmelding til arrangementet bliver du en del af Design Network Kolding og vil modtage oplysninger om kommende arrangementer. Design Network Kolding er et åbent og gratis netværk for virksomheder og organisationer i Kolding kommune. Alle med design i deres virksomheds-DNA i alle dets afskygninger er velkomne til at være en del af dette fællesskab.

11. april 2024
kl. 15:00 - 17:00
REINHOLDT // RUD
Dalbygade 40 R
6000 Kolding
Tina Nikolajsen
tn@businesskolding.dk
21590221