I er inviteret med, når Easyfood og IBA ønsker at gå ind i et læringsrum, hvor de sammen med jer, undersøger og deler deres viden om evnen til innovation og organisatorisk læring.

Forløbet bygger på en række fælles læringsrum, hvor I arbejder aktivt med de problemstillinger, der optager dem og jer. I vil sammen med andre virksomheder undersøge nye handlingsmuligheder og reflektere dybere ind i den praktiske hverdag. Forløbet vil sætte fokus på, hvordan I hver især øger jeres kompetencer i innovation.

Læringsrummene faciliteres af Fredrik Seistrup, der har erfaring med formatet fra forskning- og udviklingsprojektet BIC – Building Innovation Capacity. Udviklingsprojektet viste lovende resultater ift. at øge virksomheders innovationsevne gennem det nordiske værdifællesskab.

Se gerne Håndbog i Learning Labs, som beskriver tilgangen, der er brugt i forskningsprojektet.

Hvad er den nordiske tilgang?

De nordiske værdier er grundlaget for Easyfoods forretningsmodel. At arbejde med lav magtdistance, tillid og åbenhed har givet Easyfood en unik kultur, som er altafgørende for Easyfoods høje innovationsgrad. Det er blevet studeret og bekræftet i forsknings- og udviklingsprojektet BIC - Building Innovation Capacity. IBA Kolding facilieterede den danske del af projektet. På baggrund af projektet, er håndbogen ”Learning Lab Handbook” udgivet.

Hvornår?

En torsdag i hver måned fra kl. 9-12, hvor der efterfølgende er uformel snak over en bid brød:

  • 21/9
  • 12/10
  • 2/11
  • 7/12
  • 18/1
  • 22/2

Hvad forventes af jer?

I har afstemt i jeres virksomhed, hvorfor det er vigtigt for jer at engagere jer i læring med andre virksomheder og sikre, at der er tid og prioritering af arbejdet. I byder ind med 2-6 deltagere fra virksomheden, som deltager i læringsrummene og arbejder videre med læring herfra mellem hvert læringsrum. Resten skaber vi sammen gennem aktive og nysgerrige læringsrum på Easyfood.

Interesseret?

Tilmelding skal ske til enten: Johanne Engelhardt Ibsen Said, Innovation- og designmanager på Easyfood:
Johanne.Engelhardt.Ibsen.Said@easyfood.dk eller Fredrik Seistrup, lektor og konsulent på IBA Erhvervsakademi Kolding: Frse@IBA.dk

21. september 2023 09:00 -
22. februar 2024 12:00
Easyfood A/S
Albuen 82
6000 Kolding
Gratis
Tilmelding skal ske på mail til Johanne eller Fredrik