Foreningen Business Kolding inviterer medlemmer med gæster til BusinessBar d. 8. december hos Golf Lounge Kolding, hvor der vil være mulighed for at prøve golf- og jagtsimulator, der er masser af netværk og så får du serveret en af Danmarks bedste hotdogs.

Nå vi holder BusinessBar næste gang, får du mulighed for at vise dine skills – eller grine af mangel på samme – når vi hos Golf Lounge Kolding får mulighed for at prøve både deres golf- og jagtsimulator.

Vi serverer en prisvindende hotdog, lavet af Mikael Læborg Madsen fra restaurant Den Hvide Hest, som gav ham prisen som Årets Hotdog Konge 2022.

Program
15:00

Ankomst Golf Lounge Kolding

15:10

Velkomst
V. Business Kolding

15:20

Golf Lounge Kolding fortæller lidt om stedet
V. Morten Madsen

15:30

Årets Hotdog 2018 serveres
V. Den Hvide Hest

15:45

Prøv golf- og jagtsimulator + netværk

17:00

Tak for i dag!

Tilmelding

Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

  • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
  • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
  • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
  • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
  • Ved nogle arrangementer vil der blive taget billeder og video, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
  • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding og videresælges ikke til tredjepart
  • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
  • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og arrangementer.

BusinessBar

Til BusinessBar samler vi virksomhederne i uformelle rammer og med fokus på netværk på tværs. Her møder du andre erhvervsfolk, som måske kan blive din næste samarbejdspartner eller kunde… eller måske en du kan sparre med, om muligheder og hverdagens udfordringer.

Som medlem af Foreningen Business Kolding er du velkommen til, at invitere gæster med, så de kan få en forsmag på det stærke erhvervsnetværk som vi tilbyder. Du er også velkommen, hvis du overvejer et medlemskab, men gerne vil vide mere om Foreningen Business Kolding, hvad vi kan gøre for dig og møde nogle af de andre medlemsvirksomheder.

08. december 2022
kl. 15:00 - 17:00
Golf Lounge Kolding
Virkelyst 5
6000 Kolding
Lise Daldorph
lidal@businesskolding.dk
+45 2924 5934