Design Network Kolding og VekselWirk inviterer designere og kreative til et Breakfast Boost, hvor ligesindede kan mødes til morgenmad og et inspirerende oplæg.

Kreativitet under pres

Design er både hjerte, hjerne, hands-on - og helvedes mange og tætte deadlines. Vi drømmer om god tid og fordybelse - men hverdagen og virkeligheden er ofte en anden. Så hvordan holder du kreativiteten højt under pres, hvordan bliver man kreativ under pres, hvordan sparker du til din kreative-komfort-zone, kan man lagre gode ideer og kreativitet? Tid kan både være en pressebold eller et spændende benspænd - hvis man bruger det rigtigt!

Merete giver sine fif, fiduser, fyrværkeri og faldgruber til hvordan hun dribler med kreativiteten i en travl hverdag. Hvordan man skaber kreative miljøer? Hvordan man giver kreativ feedback? Hvordan kan kreativitet sparke til og udfordre alt fra klassisk “mus” til kedelige strategier? Hvordan får kreativiteten mere plads og sparker til både business og bundlinje?

Merete Due Paarup er kommunikationsdesigner og sidder i en række “kreative” bestyrelser fra Designskolen til Koldinghus og Trapholt og har løst opgaver for bl.a. Sydtrafik, Ørsted, kommuner/regioner, Merrild og en lang række business-to-business virksomheder.

Merete er kreativ direktør og ejer af ImageConsult, der arbejder strategisk med design, facilitering og foredrag. Merete er en ildsjæl, der roder med alt fra politik til lokalt ildsjæleri.

Program
08:30

Morgenmad

09:00

Velkommen til Pakhuset v/Leendert Bjerg

09:10

Kreativitet under pres,  oplæg v/ Merete Due Paarup

09:30

Netværk og kaffe

10:00

Tak for i dag

Tilmelding

Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

  • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
  • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
  • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
  • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
  • Ved nogle arrangementer vil der blive taget situationsbilleder, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
  • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding, de offentliggøres ikke, og videresælges ikke til tredjepart
  • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
  • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

01. oktober 2020
kl. 08:30 - 10:00
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Gratis
No-show-fee på kr. 250,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.
Leendert Bjerg
leebj@businesskolding.dk
9243 7022